KWS Seuren

KWS Seuren lader DC plug 2.1mm 24V

KWS lader DC2.1mm 3A 24V 2KWS lader DC2.1mm 3A 24V 1

Omschrijving

De KWS Seuren acculader met DC plug (2.1mm) en een spanning van 24V is de perfecte oplader voor uw elektrische fiets. Met zijn efficiënte laadcapaciteit zorgt deze lader ervoor dat uw accu snel en betrouwbaar wordt opgeladen. De DC plug (2.1mm) biedt een stabiele en veilige verbinding. Of u nu thuis bent of onderweg, met de KWS Seuren acculader DC plug 2.1mm 24V kunt u altijd vertrouwen op een volledig opgeladen accu voor uw fietsavonturen. Bestel nu en geniet van zorgeloos fietsplezier met een optimaal opgeladen accu!

Specificaties

Geschikt voor

Knaap bikes

Nominale spanning accu

24 V

Productnaam

lader DC plug 2.1mm 3A 24V

Merk

KWS Seuren

KWS product code

lad-kws-kws-2.1v-24v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

DC plug

Gewicht

0.5 kg

Type aansluiting

DC plug

Stroomsterkte (A)

3 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Krachtige Lading met de KWS Seuren 24V DC Lader

De KWS Seuren lader met DC plug 2.1mm en 24V uitgangsspanning is de ideale keuze voor het snel en efficiënt opladen van jouw 24V accu's. Of je nu een e-bike, scooter, of ander elektrisch apparaat hebt met dezelfde specificaties, deze lader staat garant voor betrouwbare prestaties.

Supersnelle Oplaadmogelijkheden

Met een uitgangsstroom van 24V is deze lader krachtig genoeg om jouw accu's snel op te laden. Of je nu onderweg bent of thuis, je hebt de zekerheid van een snelle en efficiënte oplading, zodat je snel weer op pad kunt.

Veiligheid op de Eerste Plaats

Bij KWS Seuren staat veiligheid voorop. Deze lader is uitgerust met geavanceerde beveiligingsmechanismen om overladen, oververhitting en kortsluiting te voorkomen. Laad jouw accu's op met gemoedsrust, wetende dat ze goed beschermd zijn.

Universele Compatibiliteit

De DC plug 2.1mm van deze lader is compatibel met een breed scala aan 24V accu's en elektrische apparaten. Het is een veelzijdige keuze voor diverse toepassingen en past naadloos in de meeste 2.1mm DC-aansluitingen.

Duurzaam en Betrouwbaar

KWS Seuren staat bekend om duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze lader is ontworpen om lang mee te gaan en levert consistente hoogwaardige prestaties. Je kunt vertrouwen op deze lader voor een jarenlange betrouwbare werking.

Kies voor de KWS Seuren lader met DC plug 2.1mm en 24V uitgangsspanning voor snel en betrouwbaar opladen van al jouw 24V accu's. Zorg ervoor dat jouw elektrische apparaten altijd klaar zijn voor gebruik zonder concessies te doen aan prestaties.