Facebook Pixel

KTM-Flyer 48V

Productbeschrijving

Kenmerken Flyer E-bike accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Flyer batterij, is de keus van een E-bike accu revisie een hele goede. De fietsaccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

 

Actieradius en de invloed Flyer fiets accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Flyer accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Flyer accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

 

Hoe gaat het in zijn werk? Flyer accurevisie

Is de Flyer fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

 

Argumenten die spreken voor een Flyer fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom geven wij graag 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Flyer fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij oplossen.

Lees Meer

Specificaties

 • Meer informatie
  Kies je Capaciteit 10Ah
  Merk KTM
  Toepassing Elektrische fiets
  Typenummer NKY442B2 / NKY506B2 / NKY455B2
  Geleverde capaciteiten 10Ah/ 13,4Ah
  Connector/Plug/Laadaansluiting 5 pins
  Voltage 48V
  Geïntegreerd achterlicht Nee
  Technologie Li-ion
  Laadconnector(lader) 5 pins
  Bevestiging/Plaats accu Frame
  Aansluiting Plug & play
  Kleur Zwart
  Kies je capaciteit 6.7 Ah 240Wh
  Kies je Capaciteit 10Ah

Geschikt voor

 • Flyer
 • KTM

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.