Facebook Pixel
Giant Twist Accu 36V Revisie

Giant Twist Accu 36V Revisie

Giant Twist Accu 36V Revisie

Fiets merk: Giant
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Giant Twist Accu 36V Revisie

Giant Twist fiets accu revisie

Indien uw Giant Twist fietsaccu niet meer naar behoren werkt is een Giant Twist accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De Giant Twist accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Doordat een haperende fietsaccu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze check worden batterijlader en regelelektronica grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de batterijlader.


Actieradius van een Giant Twist accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Giant Twist fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Giant Twist fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Hoe werkt het? Een Giant Twist accurevisie

Is de Giant Twist fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fiets accu verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de Giant Twist accu

Naarmate de batterij slijt dan kan het zijn dat de Giant Twist fiets accu kuren krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een toertocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fietsaccu van om en nabij de 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giant Twist Accu 36V Revisie