Giant

Giant twist led 36V

Giant Twist Accu Led 36V Revisiegiant twist accuGiant Twist Accu Revisieaccu giant twistbateria giant twistaccu twist

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Giant Twist accu, is de keus van een fietsaccu revisie de juiste. De fietsaccu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te herstellen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Specificaties

Geschikt voor

Giant

Typenummer

244M13GE001-01V

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

twist led

Merk

Giant

KWS product code

acc-gia-twi-led-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

5 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Giant twist led 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Giant twist led 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Giant accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Vooraf telefonisch alles doorgesproken. Alle afspraken perfect nagekomen.Pierre Pubbwn
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Giant twist led 36V

Kiest u voor een Giant Twist accu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Giant Twist fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Giant Twist fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Hoe gaat het in zijn werk? Giant Twist accurevisie

Is de Giant Twist accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van deze symptomen te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Garantie Giant Twist Led fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, vanzelfsprekend geven wij dan ook graag twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fiets accu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Giant Twist batterij te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de batterijlader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde batterij voorkomen.