Facebook Pixel

Stromer

Stromer accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Stromer accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Stromer ST2 36v accu Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 2. Stromer Accu ST1 36v Reviseren
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Stromer accu revisie

Ook bij een Stromer speed pedelec neemt de kwaliteit van de accu na verloop van tijd zodanig af dat een Stromer accu revisie nodig is. Het Zwitserse merk Stromer produceert speed pedelecs. Dat zijn hoge snelheidsfietsen met trapondersteuning voor snelheden tot maximaal 45 kilometer per uur. Deze fietsen zijn met prijzen van 4000 tot 9000 euro behoorlijk duur. Desondanks gaat ook bij deze fietsen, net als bij vergelijkbare modellen van Cannondale en Trek, de capaciteit van de accu achteruit. Dat merk je vooral doordat je minder ver kunt rijden zonder dat de accu moet worden opgeladen.

Actieradius is een individueel gegeven

Als je op zoek bent naar een Stromer elektrische fiets kijk je uiteraard naar de actieradius. Wees je ervan bewust dat dit een subjectieve grootheid is. De leverancier geeft misschien wel aan dat een E-bike een actieradius heeft van 60 kilometer, maar dat is slechts een positieve inschatting. Hoe ver je echt met een volgeladen accu op een speed pedelec kunt rijden is afhankelijk van je gewicht, het soort terrein, de weersomstandigheden en de mate waarin je gebruik maakt van de trapondersteuning. Desondanks is het altijd de moeite waard om bij een Stromer accu revisie altijd te kiezen voor de maximaal beschikbare capaciteit.

De noodzaak van een Stromer accu revisie

De meeste speed pedelecs worden gebruikt voor het woon-werkverkeer. Als het niet meer lukt om zonder bijladen van en naar je werk te rijden is een Stromer accu revisie aan te bevelen. Bij een accu revisie worden er nieuwe elektrisch oplaadbare cellen in je accupack gezet. Dit zijn de nieuwste en modernste cellen die momenteel leverbaar zijn. Na een accu revisie kun je er dus zeker van zijn dat je voorzien bent van de nieuwste technieken in je accu. Die zorgen ervoor dat je de meeste energie uit de accu kunt halen.

Stromer accu revisie is werk voor specialisten

Voor een Stromer accu revisie moet je de specialisten van KWS Seuren Fietsaccu’s inschakelen. Bij dat bedrijf is zoveel kennis aanwezig over accu revisies, dat je je accu daar met een gerust hart naartoe kunt sturen. Bij een accu revisie wordt eerst de werking van alle elektrische componenten gecontroleerd. Daarna worden de elektrische cellen vervangen en tenslotte wordt bij wijze van test een volledige op- en ontlaadcyclus doorlopen. Pas als alle nieuwe en oude componenten naar tevredenheid met elkaar samenwerken is de Stromer accu revisie voltooid. Daar wordt twee jaar garantie op gegeven.

Een Stromer accu revisie bestellen

Voor een Stromer accu revisie moet het accupack worden opgestuurd naar KWS Seuren. Je bent de accu dan tien dagen kwijt. Het bestellen van een accu revisie doe je via de website. Eerst selecteer je het merk Stromer, dan kies je het model accu in jouw speed pedelec en tenslotte geef je de gewenste capaciteit van je accu op. Na het afronden van de bestelling krijg je een e-mail met uitleg over het opsturen van de accu. Vergeet niet om na de accu revisie de fietscomputer te resetten. Anders wordt de verkeerde resterende afstand aangegeven.