Facebook Pixel

Fylla

Fylla accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na jaren van fietsplezier zal de Fylla fietsaccu zwakker worden, een normaal verschijnsel van gebruikelijke slijtage. Fiets, accubehuizing en elektronica zijn meestal nog in een goede staat, en zoekende naar een goede oplossing blijven eigenlijk maar twee opties. Een nieuwe fietsaccu of een Fylla accu revisie. De fietsaccu revisie is duurzamer en bovendien veel goedkoper dan een nieuwe accu. Tijdens een revisie is het mogelijk om meer accucapaciteit in je accu te laten monteren. de accucapaciteit bepaalt het bereik van je accu, en in veel gevallen is het zelfs mogelijk de capaciteit, en dus bereik, te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
 1. Protanium Inside accu 36V Frame Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 2. Fylla accu X1 Excimer 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. Fylla EQ BIKE 24V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina

Fylla accu revisie

Als je ooit een Fylla elektrische fiets hebt gekocht, is de kans groot dat je een Fylla accu revisie moet laten uitvoeren omdat de elektrische fietsen van dit merk niet meer worden  gemaakt. Een nieuwe Fylla accu zal daarom ook erg moeilijk te verkrijgen zijn. Gelukkig kan KWS Seuren een accu revisie uitvoeren. Er worden dan nieuwe oplaadbare cellen in je accu gemonteerd. De accu is dan weer gebruiksklaar en soms zelfs in een betere conditie dan toen je de elektrische fiets kocht. Als je extra capaciteit laat plaatsen, kun je na de Fylla accu revisie veel verder rijden met een volle accu.


Voordelen van een Fylla accu revisie

Als je het aan een willekeurige gebruiker van een elektrische fiets vraagt, zal hij liever een nieuwe accu kopen dan kiezen voor een Fylla accu revisie. Dat is jammer. Want een nieuwe accu is veel duurder dan een Fylla accu revisie. Vooral bij minder bekende merken als Stella en Sparta loop je het risico dat die nieuwe accu al jarenlang in een magazijn heeft gelegen. In werkelijkheid is hij dus helemaal niet zo nieuw als je denkt. Bij een accu revisie worden oplaadbare cellen van het nieuwste en modernste type in je accu gemonteerd. Dan fiets je dus met echt nieuwe oplaadbare cellen rond.


Online bestellen van een Fylla accu revisie

De professionele werkplaats waar KWS Seuren de Fylla accu revisie uitvoert staat in Beugen, een klein plaatsje zuidelijk van Nijmegen. Je Fylla accu kun je tesamen met de oplader en eventuele andere accessoires oposturen naar de werkplaats. Het bestellen is erg eenvoudig. Eerst kies je het juiste merk accu en klik daarna het juiste model aan. Geef dan op welke accucapaciteit gewenst wordt. Dat mag meer zijn dan de oorspronkelijke capaciteit. Rond de bestelling af, en stuur je accu op naar KWS Seuren volgens de aanwijzingen die je ontvangt in een e-mail.


Twee jaar garantie

Ongeveer tien werkdagen nadat je je fietsaccu t.b.v. revisie hebt opgestuurd, krijg je hem gereviseerd weer thuis. Zodra de accu volledig opgeladen is, kun je hem gebruiken en er weer jaren plezier aan beleven. Op een Fylla accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.


Hoe ver kun je fietsen na een Fylla accu revisie?

Het is afhankelijk van de capaciteit van de gereviseerde accu hoeveel kilometers je kunt rijden na een Fylla accu revisie. Een eensluidend antwoord kunnen wij je niet geven, er zijn namelijk behoorlijk wat factoren die de actieradius van je fiets mee bepalen. Een eerste die we willen noemen is de weersgesteldheid, wind mee of wind tegen, zomer en winter. de tweede die een woordje meespreekt is het terrein. Heuvels, bestrating hebben beslist invloed op je bereik, net als de instelling van je fiets. Het maakt echt uit of je fiets in de eco-modus of met maximale ondersteuning.