Facebook Pixel

FHM

FMH accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Prestatieverlies van uw FMH accu na een aantal jaren van gebruik, is een teken dat de fietsacuur versleten raakt. De fiets, de accubehuizing en de elektronica zijn dan vaak nog in uitstekende staat. Het moment om een accu revisie te overwegen. De revisie is in ieder geval aanzienlijk voordeliger dan een nieuwe accu, en biedt meteen de mogelijkheid om de accucapaciteit te laten vergroten. Een grotere accucapaciteit betekent dat de actieradius groter wordt. Bij de revisie kies je zelf de nieuwe accucapaciteit en daarmee hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. FMH accu 36V Revisie
    Rating:
    0%
    Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

FMH accu revisie

Met een FMH accu revisie bij KWS Seuren krijgt je elektrische fiets weer zijn vertrouwde bereik terug. De FMH accu revisie is veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe accu. De aantrekkelijke prijs past bij de ombouwset die je hebt gekocht voor je fiets. Zoals bij elke elektrische fiets zal ook de accu die je bij de ombouwset geleverd hebt gekregen zijn kracht na verloop van tijd kwijtraken. Dat kun je eenvoudig herstellen door online een FMH accu revisie te bestellen.


Hoe gaat een FMH accu revisie in zijn werk?

Een FMH accu revisie wil zeggen dat er nieuwe oplaadbare cellen in je fietsaccu worden gemonteerd. Dat is technisch een lastige klus, want een fietsaccu is niet ontworpen om er onderdelen uit te vervangen. Bij een FMH accu revisie moet erg zorgvuldig gewerkt worden om te voorkomen dat de accu later bij het opladen in brand kan vliegen. Wordt je accu door KWS Seuren uitgevoerd is het risico daarop nul. De technici hebben zoveel ervaring dat je accupack na de revisie even veilig is als daarvoor.


De capaciteit van het accupack

De capaciteit of het vermogen van je accu bepaalt hoe ver je kunt fietsen met een opgeladen accu. Door het gebruik neemt de capaciteit van je fietsaccu in de loop der jaren langzaam af. Je kunt dus steeds minder ver rijden. Op den duur wordt dat vervelend, want de accu gaat steeds sneller leeg. Met een FMH accu revisie worden nieuwe moderne oplaadbare cellen in je fietsaccu gemonteerd. De nieuwe cellen worden zo gekozen dat ze prima samenwerken met het batterij management systeem en met de oplader. Bij een FMH accu revisie heb je de mogelijkheid om meer capaciteit in je accu te laten inbouwen dan dat er origineel in zat.


FMH accu revisie in tien dagen

Op de site van KWS Seuren kun je vrij gemakkelijk een FMH accu revisie bestellen. Je kiest eerst het merk FMH. Anders dan bij merken als bijvoorbeeld Giant en Batavus zie je maar één model accu staan, dus dat is vrijwel zeker de accu van je ombouwkit. Kies vervolgens de capaciteit die je wenst en rond het bestelproces af. Je krijgt dan een e-mail met instructies hoe je de accu, de lader en eventuele andere accessoires moet opsturen. Na ongeveer tien werkdagen wordt de gereviseerde accu volledig opgeladen teruggestuurd. Je kunt hem dus meteen gaan uitproberen.


De levensduur verlengen na een FMH accu revisie

Je hebt zelf veel invloed op de levensduur van je fietsaccu. Bij de nieuwe oplaadbare cellen hoef je de accu niet meer helemaal leeg te fietsen voordat hij weer wordt opgeladen. Tussentijds opladen is zelfs beter. Probeer in ieder geval te voorkomen dat de accu helemaal ontladen raakt. Vooral als je de fiets in de winter niet gebruikt, is het noodzakelijk om de accu elke maand tot 50% op te laden. Opladen bij temperaturen onder nul moet je absoluut vermijden, want dat is funest. Laad je accu het liefst op bij kamertemperatuur.