Facebook Pixel
Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished

Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished

Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 625Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

€ 490,00
SKU
Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished

Toepasbaarheid Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished

Een refurbished accu is een mooi alternatief van een revisie of een nieuw product. Kies voor een Bosch powertube Refurbished accu. Op deze manier heeft u meerdere voordelen. U behoudt uw eigen accu, financieel is een refurbished accu een stuk goedkoper en u bent verzekerd van een goed werkende accu. Een refurbished Bosch powertube e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch powertube accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een super product krijgt.


Hoever kan ik fietsen met de Refurbished Bosch powertube:

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch powertube accu nog in nieuwstaat verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fiets accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished fiets accu ook gewoon in te zetten als vervanging van een versleten Bosch powertube fietsaccu.


Handgemaakte Bosch powertube refurbished fietsaccu

Tijdens het maken van de Refurbished Bosch powertube fiets accuis kwaliteit en veiligheid het belangrijkste gegeven. Tijdens het maken van de fietsaccu wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende controle. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcheck. Tijdens deze eindcontrole wordt in de fiets getest of alles naar wens werkt. Nadat deze check met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een complete laad en ontlaad cyclus ingezet waarbij de prestaties van de Bosch powertube accu doorlopend nauwkeurig worden bijgehouden.

Een refurbished accu is een gebruikte behuizing met daarin een nieuw accupakket. De e-bike accuis geheel door ons opnieuw opgebouwd, voorzien van een gebruikte behuizing maar met een compleet nieuw cellen pakket. Vervolgens uitgebreid getest en nagekeken. Klaar voor weer heel veel jaren fietsplezier.


Voorraad en duurzaamheid Refurbished Bosch powertube 625 horizontaal

De vervangende e-bike accu Bosch powertube is een uiterst duurzaam product. De e-bike accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter nieuw. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe accu. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch powertube worden uitsluitend top kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld batterijcellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als tweede e-bike accu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de kapotte Bosch powertube.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch powertube 625 horizontaal Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!