Facebook Pixel
Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Fiets merk: Bosch Powerpack Performance Line en Active line
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah 11Ah en 13,4Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Let op: Revisie is mogelijk maar uitsluitend met bestaande elektronica.

Vanaf € 375,00
SKU
Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Specificaties Bosch powerpack 300/400/500 frame batterij revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Bosch fiets accu, is de gedachte aan een batterij revisie een hele goede. De accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te opwaarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel nagekeken. Tijdens deze controle worden acculader en elektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de batterijlader.


Actieradius Bosch batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Bosch fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Bosch fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een Bosch accu revisie

Is de Bosch batterij eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accu prestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Bosch powerpack frame batterij revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is het mogelijk om uw Bosch accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fiets accu met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie