Facebook Pixel
Bosch Powerpack 300 / 400 Classic Line

Bosch Powerpack 300 / 400 Classic Line

Bosch Powerpack 300/400/500 36V 4A lader

Bosch Powerpack 300/400/500 36V 4A lader

Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Kies de gewenste capaciteit:
Vanaf 350,00
SKU
Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie

Bosch Fietsaccu Frame Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack Performance Line, Active line Frame accu. Geschikt voor de performance line en active line modellen vanaf 2014. De bosch motoren worden in veel verschillende type fietsen gebruikt.

Let op:  Revisie is mogelijk maar uitsluitend met bestaande elektronica. Indien de print niet meer werkend is zal revisie helaas niet mogelijk zijn.

Fijn om te weten: De actieradius van uw Bosch fietsaccu frame

Het is natuurlijk fijn om te weten hoe ver u met uw elektrische fiets accu kunt komen. Zo komt u niet voor verassingen te staan. De afstand die u kunt afleggen met uw fietsaccu noemen wij de actieradius. In onze berekening hebben wij rekening gehouden met verschillende factoren. Het kan dus zijn dat u meer kilometers kunt fietsen dan aangegeven. Maar ook minder doordat u bijvoorbeeld de fiets anders gebruikt.

Kenmerken Bosch Frameaccu:

 • Model: Bosch Performance Line, Bosch Active Line, Bosch Performance CX line
 • Plug & Play
 • Frame accu
 • Typenummer: 0275007510 of 0275007512.

Waarom laten reviseren door KWS Seuren:

 • 2 jaar garantie
 • Korte doorlooptijd van een week
 • Wij gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit accucellen

Algemene informatie

Wilt u weten wat onze revisie precies inhoudt, dan verwijzen wij u naar onze revisie pagina. Op deze pagina vindt u ook verdere informatie over het gebruik van uw accu. Wij verlenen twee jaar garantie op de revisie werkzaamheden. En ook na deze twee jaar adviseren we u terug te komen als er problemen zijn. Wij willen altijd onderzoeken wat er is mis gegaan. Als het aan de batterij ligt of aan ons revisie werk dan stellen we ons ook na dat jaar coulant op. Uw batterij en lader worden onderzocht op werking en conditie: dit moet overeenkomen met uw klacht(en). In theorie kan het probleem in de fiets zitten en dan heeft revisie helemaal geen zin. Deze controle is kosteloos.

Voorbehoud

Er zijn batterijen waarbij de elektronica “communiceert” met de fiets. In sommige gevallen kan het zijn dat we u mede moeten delen dat uw batterij niet voor revisie in aanmerking komt, ondanks dat de batterij nog wel wat deed voordat u deze inleverde. De elektronica kunnen we in sommige gevallen wel vervangen. Ook testen wij altijd de werking van de lader vooraf en na de revisie zodat we zeker zijn dat alles functioneert. Echter het komt voor de dat lader niet vooraf te controleren is omdat de batterij te slecht is. Het kan dus zijn dat we na de revisie de lader controleren en dan pas merken dat deze defect is.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Kies de gewenste capaciteit
 • Plaats uw bestelling
 • Ontvang een verzendlabel per mail
 • U kunt uw accu kosteloos inleveren bij een PostNL locatie
 • Wij controleren uw accu en lader op de genoemde klachten
 • Na revisie sturen we uw accu terug naar het opgegeven adres.
Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Powerpack 300/400/500 Frame Accu Revisie