Facebook Pixel
Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie

Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie

Fiets merk: Bosch Performance line en Active Line
Capaciteit fietsaccu: 400Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 375,00
SKU
Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie

Bosch powerpack 400 bagage fietsaccu revisie

Indien uw Bosch fietsaccu niet meer naar behoren functioneert is een Bosch e-bike accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Bosch e-bike accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Bosch powerpack 400 batterij revisie

De Bosch accu heeft een nominale spanning van 36V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van10Ah 418Wh of 13,4Ah 482Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Bosch accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Bosch batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een Bosch accu revisie

Is de Bosch fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


2 Jaar garantie op een Bosch powerpack 400 accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom geven wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen prijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Bosch batterij te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch Fietsaccu Powerpack 400 Bagage Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!