Facebook Pixel
Avancer accu Revisie

Avancer accu Revisie

Avancer accu Revisie

Fiets merk: Avancer
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 250,00
SKU
Avancer accu Revisie

Avancer fietsaccu revisie

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de prestaties van je Avancer fiets accu, is de gedachte aan een accu revisie een hele goede. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een haperende batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden lader en regelelektronica grondig bekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Actieradius Avancer fiets accu revisie

Kiest u voor een Avancer fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Avancer fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Avancer fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Avancer accu revisie

Is de Avancer fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Avancer accu

De Avancer accu wordt over het algemeen goed ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege fietsaccu van rond de 40% tot 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Avancer accu Revisie