Facebook Pixel
TranzX 36V BL-07 Revisie

TranzX 36V BL-07 Revisie

TranzX 36V BL-07 Revisie

Fiets merk: TranzX
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
TranzX 36V BL-07 Revisie

TranzX BL-07 JD-PST JD Components batterij revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je TranzX fietsaccu, is de keus van een e-bike accu revisie de juiste. De fietsaccu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden batterijlader en elektronica grondig bekeken zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het repareren van de lader.


Actieradius en de invloed TranzX batterij revisie

De TranzX fietsaccu heeft een nominale spanning van 36V en, afhankelijk van je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van14,5Ah 522Wh of 16,7Ah 601Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de TranzX batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de TranzX fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een TranzX accu revisie

Is de TranzX fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Kwaliteit van een TranzX BL-07 fietsaccu revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, hierom verlenen wij graag 24 maanden garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw TranzX fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:TranzX 36V BL-07 Revisie