Facebook Pixel
Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie

Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie

Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie

Fiets merk: Stella
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie

Specificaties Stella Sundvall Type 1 fietsaccu revisie

Indien uw Stella batterij niet meer functioneert is een Stella batterij revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Stella fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende e-bike accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is prestatieverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Te verwachten actieradius van een Stella fietsaccu revisie

Kiest u voor een Stella fietsaccu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Stella fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Stella batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Stella accurevisie

Is de Stella fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Vaker voorkomende problemen van de Stella Sundvall batterij

Naarmate de accu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de Stella accu problemen krijgt. Een aantal van de meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van om en nabij de 30% tot 40%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stella Sundvall accu 36V Type 1 Revisie