Facebook Pixel
Stella DC36 36V

Stella DC36 36V

Stella DC36 36V

Fiets merk: Stella
Capaciteit fietsaccu: 14Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Stella DC36 36V

Specificaties Stella DC36 fiets accu revisie

In het geval dat de Stella accu niet meer werkt is een Stella accu revisie de voordelige en duurzame oplossing van de problematiek. De Stella fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan prestatieverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius van een Stella batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de Stella fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Stella fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze van een Stella accurevisie

Is de Stella fietsaccu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Stella DC36 batterij

Naarmate de accu slijt dan kan het zijn dat de Stella batterij problemen krijgt. Een van de meest voorkomende klachten zijn onder andere het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één geladen fiets accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een fietstocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van rond de 50%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stella DC36 36V