Facebook Pixel
Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader

Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader

Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader

Fiets merk: Sparta
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie product!

Vanaf € 290,00
SKU
Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader

Kenmerken Sparta Pharos batterij revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Sparta Pharos fiets accu, is de gedachte aan een e-bike accu revisie een hele goede. De Sparta Pharos fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fietsaccu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten plaatsen. Daar een haperende e-bike accu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze controle worden acculader en BMS grondig nagekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.


Wat u kunt verwachten van een Sparta Pharos fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Sparta Pharos fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Sparta Pharos batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Sparta Pharos accurevisie

Is de Sparta Pharos batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Problemen van de Sparta Pharos accu

De Sparta Pharos fietsaccu wordt over het algemeen goed ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege accu van rond de 25 to 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta Pharos Finesse Accu Revisie inclusief nieuw lader