Facebook Pixel
Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie

Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie

Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie

Fiets merk: Sparta/Batavus
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie

Specificaties Sparta/Batavus E-motion B300 en B400 accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Sparta/Batavus (29111337 / 29111338 of 41122066 / P094685)  e-bike accu, is de keus van een fietsaccu revisie de juiste. De fiets accu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten monteren. Daar een slechte e-bike accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief acculader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens onze controle worden acculader en regelelektronica grondig bekeken zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vervangen van de acculader.


Actieradius van een Sparta/Batavus fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Sparta/Batavus batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Sparta/Batavus batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze van een Sparta/Batavus accu revisie

Is de Sparta/Batavus accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden bijgehouden. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Klachten van de Sparta/Batavus E-motion B300 en B400 accu

Naarmate de fietsaccu slijt dan kan het zijn dat de Sparta/Batavus batterij problemen krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een fietstocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen fietsaccu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de fiets er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een percentage van rond de 50%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sparta/Batavus E-Motion 36V B-300/B-400 Revisie
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!