Facebook Pixel
Protanium accu 26,6V Refurbished

Protanium accu 26,6V Refurbished

Protanium accu 26,6V Refurbished

Fiets merk: Protanium
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 26,6V


Betreft een refurbished product!

Let op! Indicator werkt bij dit product niet.


Vanaf € 370,00
SKU
Protanium accu 26,6V Refurbished

Uitstekende keuze, een refurbished Protanium accu

Bent u op zoek naar vervanging voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een snelle levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het prettig is om een tweede accu te hebben. Er zijn diverse redenen om te gaan voor een Protanium refurbished fiets accu. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de kosten, maar ook het stukje milieubewust, kan een reden zijn om een refurbished accu te verkiezen. Een refurbished Protanium (BP-L2410SH1 of BP-L2410SHW) e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Protanium accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een vertrouwd product krijgt.

Hoever kan ik fietsen met de Refurbished Protanium:

De Protanium fietsaccu heeft een spanning van 26,6V en, al naar gelang je keuze, een capaciteit van 14,5Ah (365Wh) of 16,7Ah 420Wh. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Protanium batterij nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu elektrische fiets ook heel goed als wissel- accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished batterij ook gewoon in te zetten als vervanging van een kapotte Protanium batterij.

Controle Protanium refurbished fiets accu

Tijdens het productieproces van de Protanium refurbished is degelijkheid van de refurbished accu de leidraad. Tijdens het productieproces wordt iedere fase afgesloten met een afsluitende check. Als de refurbished accu geheel gebruiksklaar samengesteld is, volgt als laatste de eindcheck. Tijdens deze eindcontrole wordt in de e-bike gecontroleerd of alles naar behoren werkt. Nadat deze controle met goed gevolg is afgesloten, wordt er bovendien een volledige laad en ontlaad sessie ingezet waarbij de prestaties van de Protanium accu doorlopend nauwkeurig worden bijgehouden.

Zodra de accu gecontroleerd is wordt er nog gecheckt of de fiets accu ontlaadt en laadt. Daarmee is de kwaliteit en de veiligheid van de gebruikte Protanium accu het beste verzekerd.

Kenmerken en Specificaties Refurbished Protanium


De vervangende batterij Protanium is een zeer duurzaam product. De fietsaccu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter nieuw opgebouwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fietsaccu. Bij het samenstellen van de refurbished Protanium accu worden uitsluitend hoge kwaliteit cellen gebruikt, zoals bijvoorbeeld fietsaccucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als tweede batterij, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Protanium (BP-L2410SH1 of BP-L2410SHW.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Protanium accu 26,6V Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!