Facebook Pixel
Multicycle Accu Smart 24V Revisie

Multicycle Accu Smart 24V Revisie

Multicycle Accu Smart 24V Revisie

Fiets merk: Multicycle
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 24V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 275,00 € 227,27
SKU
Multicycle Accu Smart 24V Revisie

Kenmerken Multicycle smart accu revisie

In het geval dat de Multicycle e-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Multicycle fiets accu revisie de duurzame oplossing van de problematiek. De fiets accu revisie is er op gericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Daar een slechte batterij niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief lader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze check worden lader en BMS grondig onderzocht zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Actieradius en de invloed Multicycle accu revisie

De Multicycle accu heeft een nominaal voltage van 24V en, al naar gelang je keuze heeft u de mogelijkheid een hogere lading te kiezen van14,5Ah 365Wh of 20,1Ah 506Wh. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Multicycle fiets accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Multicycle fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Multicycle accu revisie

Is de Multicycle batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Klachten en veelvoorkomende problemen van de Multicycle smart fietsaccu

Naarmate de fietsaccu slijtage vertoond dan kan het zijn dat de Multicycle fietsaccu klachten krijgt. De meest voorkomende klachten zijn o.a. het verlies van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen batterij die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of uitvalt bij een lege fiets accu van rond de 15% tot 30%.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Multicycle Accu Smart 24V Revisie