Facebook Pixel
Kemp Starley accu LIFEPO4 36V

Kemp Starley accu LIFEPO4 36V

Kemp Starley accu LIFEPO4 36V

Fiets merk: Kemp Starley
Capaciteit fietsaccu: -
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Kemp Starley accu LIFEPO4 36V

Kenmerken Kemp Starley (85465) accu revisie

Als je Kemp Starley batterij niet meer werkt is een Kemp Starley fiets accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De fiets accu revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de cellen, en is het vernieuwen van de 18650 cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de prestatieverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius Kemp Starley fietsaccu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven accuspecificaties, de actieradius van de Kemp Starley fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Kemp Starley fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Werkwijze tijdens de Kemp Starley accu revisie

Is de Kemp Starley accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.


Argumenten die spreken voor een Kemp Starley accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Kemp Starley batterij te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kemp Starley accu LIFEPO4 36V