Facebook Pixel

Raleigh

Raleigh accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Raleigh accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bosch

Bosch powerpack compatible frame 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

BMZ

BMZ integrated 37V

Meer
Vanaf 350,00
Gratis Verzending

Flyer

Flyer next generation 36V

Meer
Vanaf 335,00
Gratis Verzending

Derby cycle

Derby cycle 36V

Meer
Vanaf 375,00
Gratis Verzending

Bosch

Bosch powerpack classic line 300-400 36V

Meer
Vanaf 548,06
Gratis Verzending

Bosch

Bosch frame classic line 36V

Meer
Vanaf 527,72
Gratis Verzending

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Raleigh accu revisie

Bij een Raleigh accu revisie krijg je nieuwe oplaadbare cellen in je elektrische fiets. Dat is noodzakelijk als je een aantal jaren op je Raleigh elektrische fiets hebt gereden. In de fietsen van dit Britse merk worden uitsluitend accu’s van accuspecialisten gebruikt, zoals TranzX, Panasonic en Flyer. Als je op de site van KWS Seuren Fietsaccu’s kiest voor een Raleigh accu revisie, zie je alle merken accu’s die in deze fietsen worden gebruikt. Je hoeft dan alleen nog maar het type accu in jouw elektrische fiets op te zoeken en aan te geven hoeveel capaciteit je accu na de revisie moet hebben.


Waarom is een Raleigh accu revisie nodig?

De capaciteit van een fietsaccu bepaalt hoe ver je met een volledig opgeladen accu kunt fietsen. Dat heeft niets te maken met de snelheid. Als de capaciteit van je accu minder wordt kun je minder ver rijden. Dat zal gebeuren als je de accu een aantal honderden keren een cyclus van op- en ontladen hebt laten doorlopen. De oplaadbare cellen zijn dan uitgeput en kunnen bijna niet meer worden opgeladen. Door bij een Raleigh accu revisie nieuwe cellen te laten monteren wordt de capaciteit van je accupack hersteld en kun je weer even ver fietsen als toen de fiets nieuw was.


Actieradius is niet objectief

De actieradius, het aantal kilometers dat je met een volgeladen fietsaccu kunt fietsen, is niet voor iedereen gelijk. Het is het aantal kilometers dat door leverancier wordt gebruikt om de capaciteit van de accu aan te geven. Maar het getal van de leveranciers gaat uit van de meest gunstige omstandigheden. Zoals een fietser van gemiddeld gewicht, die niet de maximale trapondersteuning gebruikt en fietstochten maakt op vlak terrein zonder tegenwind. Neem die actieradius dus met een korreltje zout en selecteer een nieuwe fiets op basis van andere kenmerken.


Actieradius vergroten met een Raleigh accu revisie

Als je desondanks een nieuwe elektrische fiets hebt gekocht met een iets te zwakke accu, heb je met een Raleigh accu revisie de kans om de accu op te waarderen. Dat kan bij KWS Seuren. Bij het bestelproces heb je de gelegenheid om aan te geven hoeveel capaciteit de accu moet hebben na de Raleigh accu revisie. Dat kan veel verschil maken. Als je de maximum capaciteit kiest, is het goed mogelijk dat je meer dan twee keer zo ver op je fiets kunt rijden dan toen je hem nieuw kocht.


Prijsverschil tussen een nieuwe accu en een Raleigh accu revisie

Het alternatief voor een Raleigh accu revisie is een volledig nieuwe accu. Ook dan kun je kiezen voor een accu met een grotere capaciteit. Maar nieuwe accu’s zijn veel duurder dan een Raleigh accu revisie, want een nieuwe accu kost tussen de 500 en 900 euro. Voor een accu revisie ben je tussen 250 en 500 euro kwijt. Een Raleigh accu revisie is dus veel goedkoper als een nieuwe accu. Het resultaat van een accu revisie bij KWS Seuren is even goed als van een nieuwe accu. Op een revisie wordt twee jaar garantie gegeven.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.