Facebook Pixel

Govecs

Govecs accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Govecs accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Govecs accu revisie

Met een Govecs accu revisie kun je de actieradius van je elektrische scooter weer terugbrengen naar het niveau van toen je hem kocht. Sterker nog, soms kun je de actieradius zelfs vergroten tot dubbel zo groot. Dat doe je door de capaciteit van de accu met een accu revisie te verhogen. Extra capaciteit is mogelijk doordat bij een Govecs accu revisie de modernste oplaadbare cellen worden gebruikt. Die wegen minder, ze zijn kleiner en hebben meer capaciteit. Een accu revisie is bovendien veel goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe accu.


Voordelen van een Govecs accu revisie

Als je de keus hebt tussen een Govecs accu revisie en de aanschaf van een nieuwe accu zullen de meeste eigenaren van een E-scooter kiezen voor een nieuwe accu. Ze hebben kennelijk het idee dat ze dan het beste product hebben. Dat klopt lang niet altijd. Als je een nieuwe accu koopt heeft die misschien al jaren op voorraad gelegen. Al die tijd is hij niet opgeladen en het is maar de vraag of de oplaadbare cellen nog wel in een goede conditie verkeren. Bij een Govecs accu revisie worden de oplaadbare cellen vernieuwd. Dan heb je dus verse cellen met de maximale capaciteit.


Een Govecs accu revisie is duurzaam

Eigenlijk is het kopen van een nieuwe accu hetzelfde als geld weggooien. Want als een accu na jaren gebruik zijn capaciteit verliest komt dat doordat de oplaadbare cellen uitgeput raken. Elke accu heeft daar last van, ook die van gerenommeerde merken, zoals Bosch en Bafang. Als je een nieuwe accu koopt zit daar een nieuwe behuizing omheen en een nieuw geïntegreerd batterij management systeem. Jammer, want die uit je oude accupack zijn vaak nog uitstekend in orde. Het is dus eigenlijk zonde om die te vervangen. Bij een Govecs accu revisie gebeurt dat ook niet. Alleen de oplaadbare cellen worden vervangen door nieuwe. Dat is het enige waarvoor je betaalt.


Werk voor specialisten

Het wordt afgeraden om zelf met het accupack aan het knutselen te gaan, want het vervangen van oplaadbare cellen is werk voor specialisten. Je moet precies weten welke nieuwe oplaadbare cellen met het batterij management systeem in jouw accupack compatible zijn. Bij het opnieuw afsluiten van het accupack moet je ook voorzichtig zijn. Als je het verkeerd doet kan het accupack zo heet worden dat er brand ontstaat. Redenen genoeg om een Govecs accu revisie over te laten aan specialisten.


Een Govecs accu revisie bestellen

Je kunt een Govecs accu revisie voor je E-scooter online bestellen bij KWS Seuren Fietsaccu’s. Zoek eerst het merk Govecs op en selecteer daarna het model accu in jouw E-scooter. Vervolgens kies je de gewenste capaciteit. Na het afronden van de bestelling krijg je per e-mail aanwijzingen over het opsturen van de accu en de lader naar KWS Seuren. Nadat je dat hebt gedaan duurt het ongeveer tien werkdagen voordat je de gereviseerde accu weer thuisgestuurd krijgt. Je hoeft hem dan alleen maar op te laden en dan kun je weer jarenlang onbezorgd rondrijden op je E-scooter.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.