Facebook Pixel

Roam

Roam accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na jaren van gebruik neemt de capaciteit van uw Roam accu af, de verminderede prestaties vragen naar een oplossing. Zonde als je aan vernieuwen denkt terwijl een accurevisie net zo goed is, maar wel flink voordeliger als een nieuwe accu. Het grote prijsvoordeel is niet de enige reden om de accu revisie te overwegen, het is naast duurzamer ook meteen het moment om een capaciteitsverhoging door te laten voeren, dat kan tegelijkertijd. Hiermee kan je zelf de actieradius van je fiets bepalen. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. Roam accu Handbike 24V Revisie
    Rating:
    0%
    Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Roam accu revisie

Als je met je Handbike steeds minder ver kunt rijden wordt het tijd voor een Roam accu revisie. Roam is leverancier van speciale elektrische vervoermiddelen. De meeste van deze vervoermiddelen worden met handkracht aangedreven. Het zijn driewielers, die meestal handbikes worden genoemd. Bij deze Roam handbikes zal de accu na een aantal jaren zijn capaciteit verliezen, net zoals bij alle andere elektrische vervoermiddelen. Je hoeft dan niet meteen een dure nieuwe accu te kopen, maar je kunt ook kiezen voor een Roam accu revisie bij KWS Seuren Fietsaccu’s.


Specialist in accu’s

KWS Seuren is een specialist in het repareren van accu’s. Meestal betreft dat accu’s voor elektrische fietsen, maar ook voor handbikes en e-scooters kunnen de accu’s worden gereviseerd. Wat opvalt bij de producten van Roam is dat het bedrijf met zelf ontwikkelde accusystemen werkt. Andere producenten van dergelijke vervoermiddelen maken vaak gebruik van accu’s van Samsung, Bosch of Phylion. Desondanks lukt het bij KWS Seuren prima om Roam accu revisie uit te voeren. Op zo’n accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.


Roam accu revisie dankzij nieuwe oplaadbare cellen

Het meest voorkomende probleem bij een oplaadbare accu is dat de elektrische cellen uit de fietsaccu zijn uitgeput. De enige oplossing is deze cellen te vervangen door nieuwe. Bij KWS Seuren wordt daarbij automatisch gekozen voor de modernste oplaadbare cellen die verkrijgbaar zijn. Daardoor ben je na een Roam accu revisie verzekerd van de modernste technologie in je accu. Dat kun je merken in het gebruik, want een accu kan na een Roam accu revisie veel flexibeler worden gebruikt dan voorheen. Het volstaat als je de accu af en toe gedeeltelijk oplaadt, in plaats van dat je hem telkens volledig moet opladen.


Extra service bij een Roam accu revisie

Bij een Roam accu revisie wordt er door KWS Seuren veel meer gedaan dan alleen het vernieuwen van de oplaadbare cellen. Om er zeker van te zijn dat er na een accu revisie geen problemen ontstaan wordt ook de werking van de overige elektrische componenten getest. Dat betekent dat de behuizing met alle connectoren en lampjes, het geïntegreerde batterij management systeem en de oplader worden gecontroleerd. Als er problemen worden gevonden worden die verholpen. Een Roam accu revisie is dus eigenlijk een totale check-up van het elektrische deel van je handbike.


Een Roam accu revisie bestellen

Een Roam accu revisie bestellen doe je via de website van KWS Seuren. Je kiest voor het merk Roam en zoekt daarna het type accu in jouw handbike. Daarna kun je de capaciteit van de accu na de revisie selecteren. Als je wil kun je dus upgraden naar een krachtiger accu. Voor een accu revisie moet je je accu en de oplader opsturen naar KWS Seuren. Hoe dat moet wordt uitgelegd in een e-mail die je ontvangt na afronding van het bestelproces. Het enige nadeel van een accu revisie is dat je de accu tien dagen kwijt bent.