Facebook Pixel

Panterra

Panterra accu revisie

Met een Panterra accu revisie kun je het fietsplezier op je elektrische fiets flink vergroten, vooral als na een aantal jaren blijkt dat de capaciteit van de accu afneemt. Met een Panterra accu revisie blaas je de oude accu namelijk nieuw leven in. Hij krijgt weer evenveel capaciteit als toen hij nog nieuw was, en soms zelfs nog meer. Met extra capaciteit in je fietsaccu kun je grotere afstanden fietsen met een volgeladen accu. Na een Panterra accu revisie hoeft je elektrische fiets dus niet meer zo vaak aan de oplader te hangen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
 1. Panterra 7ICMR 18/65-5 24V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 2. Panterra ICMR 18/65-4 36V
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 3. Panterra ED2 25.9V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
 4. Panterra ED3 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
 5. Panterra accu Simplex 26V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 275,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina

Het effect van een Panterra accu revisie

Een Panterra accu revisie heeft hetzelfde effect als de aanschaf van een nieuwe accu. De accu is minder snel leeg, en daardoor is het niet nodig dat je de fiets halverwege een lange fietstocht moet opladen. In het gebruik is er dus weinig verschil tussen een accu revisie en de aanschaf van een nieuwe accu. Er is echter wel een groot verschil in prijs. Een nieuwe accu kost tussen 500 en 700 euro. Voor een Panterra accu revisie betaal je een bedrag van rond de 300 euro. Hoeveel precies, is afhankelijk van de gekozen capaciteit.


Een accu revisie duurt tien dagen

Het grootste nadeel van een accu revisie is dat je de elektrische fiets ongeveer tien dagen niet kunt gebruiken omdat je de accu moet opsturen. Een accu revisie is een ingewikkeld proces, dat veel tijd kost. Het voordeel van een accu revisie is dat je een accu teruggestuurd krijgt die gegarandeerd goed werkt. Want onderdeel van een accu revisie is dat de accu uitgebreid wordt getest. Als je je elektrische fiets geen tien dagen kunt missen, is de enige oplossing de aanschaf van een nieuwe accu. Die kun je meteen gebruiken, maar een nieuwe accu is wel veel duurder dan een accu revisie.


Een Panterra accu revisie voorbereiden

Voor een Panterra accu revisie moeten de fietsaccu en oplader via PostNL worden opgestuurd naar KWS Seuren Fietsaccu’s . Om kwalitatief goed werk te kunnen verrichten en om goede service te kunnen verlenen, heeft het bedrijf een professionele werkplaats ingericht in de buurt van Nijmegen. De accu en oplader kunnen worden verpakt in een doos. Welke accessoires je precies moet meesturen wordt uitgelegd in een e-mail van KWS Seuren. Die ontvang je na afronding van het online bestelproces.


De accu in conditie houden na een Panterra accu revisie

Als je je accu terug hebt na een Panterra accu revisie, verkeert hij in topconditie. Je kunt er door het gebruik van de accu voor zorgen dat hij minder last heeft van slijtage. Hier volgen een aantal waardevolle tips. Zorg er ten eerste voor dat de accu nooit wordt opgeladen bij temperaturen onder nul. Dan ontstaat er vocht inde accubehuizing, waardoor kwetsbare onderdelen snel verroesten. De accu wordt dan onbruikbaar. Bescherm de accu ook tegen vocht van regenbuien en vermijd diepteontlading. Dat doe je door de accu elke maand een keer op te laden, ook als je de elektrische fiets niet gebruikt.