Facebook Pixel

Fiets accu revisie

Wat is fiets accu revisie?

Fiets accu revisie betekent dat uw huidige versleten accupakket vervangen wordt door een nieuw samengesteld accupakket. Voorzien van nieuwe cellen en in een aantal gevallen ook nieuwe elektronica. Er wordt hierbij de nieuwste technologie Lithium Ion cellen gebruikt en cellen van de hoogste kwaliteit. Revisie van uw fiets accu brengt een aantal voordelen met zich mee. De voordelen van fietsaccu revisie hebben wij opgesomd op een aparte pagina.

Bij fiets accu revisie wordt de originele behuizing hergebruikt. Alleen de slijtage gevoelige delen van de accu zullen dus worden vervangen. Het oude accupakket wordt duurzaam gerecycled. En een aantal onderdelen worden gebruikt voor andere toepassingen.

 

Hoe gaat fiets accu revisie in zijn werk?

Zodra de fiets accu bij ons reparatie center aangekomen is wordt deze door een van onze specialisten grondig nagekeken. De fiets accu komt pas in aanmerking voor revisie indien het ook daadwerkelijk versleten onderdelen zijn. Dit om te voorkomen dat een goede accu vervangen wordt. In eerste instantie zullen wij altijd kijken of een kleine reparatie mogelijk is.

 

Tijdens de fiets accu revisie

Indien er na de controle en een aantal testen is besloten dat de accu voor revisie in aanmerking komt beginnen wij met het demonteren van de batterij. De fietsaccu wordt opengemaakt en de versleten onderdelen worden eruit gehaald. Vervolgens wordt er een nieuw cellen pakket samengesteld speciaal voor desbetreffende batterij.

 

 

Het nieuwe cellenpakket wordt voorzien van een nieuwe printplaat, of de oude indien deze niet versleten of nog goed bruikbaar is.

De accu wordt weer in elkaar gezet om klaar gemaakt te worden voor de volgende stap.

 

Na revisie

Na revisie zal de accu nogmaals nagekeken en getest worden om er zeker van te zijn dat deze weer jaren vooruit kan. De batterij wordt getest op werking capaciteit en de lader zal nogmaals gecontroleerd worden.

 

Benieuwd of uw fiets accu voor revisie in aanmerking komt?

Wilt u weten of uw  fiets accu gereviseerd kan worden kijk dan eens in onze winkel. Hier hebben wij ons gehele aanbod aan fietsaccu’s staan dat wij in de loop der jaren al hebben mogen reviseren. Echter komt het wel eens voor dat uw accu er niet tussen staat. Het komt wel eens voor dat wij deze nog niet op onze website hebben geplaatst of de accu komt helaas niet in aanmerking voor revisie.

Staat uw accu er niet bij? Stuur dan een aanvraag via ons aanvraagformulier. Ook kunt u ons telefonisch of per mail te woord staan.

 

Nog niet helemaal overtuigd over fiets accu revisie bij KWS Seuren?

Wij hebben al vele mensen kunnen helpen, benieuwd naar wat hun over ons vertellen? Zie onze recensie pagina. Bent u nog niet helemaal overtuigd of heeft u nog een aantal vragen? Wij zijn te bereiken per telefoon +31 6 36400573  ook kunt u ons een mail sturen met uw vraag. info@kwsseuren.nl Wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan.

CTA

Fietsaccu revisie

Wilt u weten of uw accu gereviseerd kan worden? Kijk dan eens in onze winkel. Staat uw accu er niet bij? Stuur dan een aanvraag via ons aanvraagformulier.