Facebook Pixel
Bosch powertube 500 horizontaal Refurbished

Bosch powertube 500 horizontaal Refurbished

Bosch powertube 500 horizontaal Refurbished

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 500Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

€ 440,00
SKU
Bosch powertube 500 horizontaal Refurbished

Uitstekende keuze, een refurbished Bosch powertube 500 horizontaal

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een snelle levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het comfortabel is om een tweede accu te hebben. In het kader van de overbrugging van een lange afstand zonder tussentijdse oplaadmogelijkheden kan een tweede accu uitkomst bieden. Een refurbished Bosch powertube e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch powertube accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een goed product krijgt.


De actieradius van de Refurbished Bosch powertube:

Kiest u voor een refurbished Bosch powertube fiets accu. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de tweede accu de bestaande actieradius kan verdubbelen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch powertube fietsaccu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- accu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished fietsaccu ook gewoon in te zetten als vervanging van een defecte Bosch powertube accu.


Refurbished Bosch powertube: kwaliteit en garantie

Vooruitlopend op uw hulpvraag voorziet KWS een tweedehandse behuizing van nieuwe cellen. Op het moment dat u voor Refurbished kiest, kiest en ontvangt u dan ook een gereviseerde accu: Een gebruikte behuizing gevuld met batterijen van super kwaliteit waarop KWS, net zoals bij een Revisie, 2 jaar garantie geeft. KWS Seuren bouwt hoge kwaliteit accu's waar u op kunt rekenen. KWS beschikt over een groot magazijn met lege batterij-behuizingen van de meest voorkomende fiets accu-merken. Indien u op zoek bent naar een accu die niet voorkomt op onze website, neem dan contact op. Er bestaat een mogelijkheid dat wij u toch kunnen helpen.


Voorraad en duurzaamheid Refurbished Bosch powertube 500 horizontaal

Deze extra accu Bosch powertube is een uiterst duurzaam product. De fietsaccu behuizing is gebruikt, maar in een nog erggoede staat, het binnenwerk is echter nieuw opgebouwd. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe fiets accu. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch powertube worden uitsluitend eersteklas producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld fiets accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun actieradius met de refurbished als vervangende fietsaccu, simpelweg wordt verhoogd. Het is daarnaast een goed alternatief voor de versleten Bosch powertube.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch powertube 500 horizontaal Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!