Facebook Pixel
BionX 36V accu Revisie

BionX 36V accu Revisie

BionX 36V accu Revisie

Fiets merk: BionX
Capaciteit fietsaccu: 11,6Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
BionX 36V accu Revisie

Kenmerken BionX DV accu revisie

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je BionX fiets accu, is de gedachte aan een e-bike accu revisie de juiste. De e-bike accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Versleten en oude fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de 18650 cellen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de capaciteitverlies vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.


Actieradius en de invloed BionX batterij revisie

Kiest u voor een BionX DV accu revisie. Dan bepaalt u welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven batterijspecificaties, de actieradius van de BionX fiets accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de BionX fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Het revisieproces van een BionX accu revisie

Is de BionX accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de kwaliteit van de uitgevoerde reparaties heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.


Veelvoorkomende problemen van de BionX DV fietsaccu

Naarmate de fietsaccu verouderd dan kan het zijn dat de BionX batterij klachten krijgt. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een e-biketocht en de snelle terugloop van het vermogen. Dit laatste houdt in dat het aantal te verwachten kilometers, oftewel de actieradius, op één volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar indicatie is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een storing die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht het opeens niet meer doet of stopt bij een lege fiets accu van rond de 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:BionX 36V accu Revisie