Facebook Pixel

Bafang

Bafang accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw Bafang accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.


Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
 1. Bafang Accu 36V Nieuw 21Ah 756Wh
  Rating:
  0%
  € 529,00
 2. Bafang accu 340 43V Nieuw
  Rating:
  0%
  € 399,00
 3. Bafang accu 750 43V Nieuw
  Rating:
  0%
  € 599,00
 4. Bafang accu 450 43V Nieuw
  Rating:
  0%
  € 499,00
 5. Bafang Accu 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 300,00
 6. bafang accu 43v Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina

Bafang accu revisie

Een Bafang accu revisie wordt toegepast op de elektrische fietsen van verschillende merken. Bafang is namelijk een leverancier van motoren voor elektrische fietsen. Merken als Gazelle en Cortina maken bijvoorbeeld gebruik van deze motoren. Voor de Bafang motoren zijn speciale accupacks ontwikkeld. Met een Bafang accu revisie kun je zo’n accu nieuw leven inblazen. Een Bafang accu revisie zorgt ervoor dat de accu wordt uitgerust met de modernste elektrische cellen en dat het vermogen weer helemaal up-to-date wordt gebracht. Je E-bike voelt dan weer als nieuw aan.Hoe bestel je een Bafang accu revisie?

Een Bafang accu revisie bestel je op de site van KWS Seuren Fietsaccu’s. Het is handig als je van tevoren checkt welk type accu er in jouw elektrische fiets zit. Op de site navigeer je naar het merk Bafang en dan zie je meteen dat er twee typen accu’s zijn waarvoor een Bafang accu revisie kan worden uitgevoerd. Eerst kies je het juiste type accupack. Daarna kun je aangeven hoeveel vermogen de accupack moet kunnen leveren. Als je huidige accu al vanaf het begin te snel leeg was, kun je bij deze Bafang accu revisie kiezen voor wat meer vermogen.Hoe wordt je accupack verstuurd?

Zodra je het bestelproces op de site hebt afgerond, ontvang je van KWS Seuren een e-mail met daarop een label. Dat moet op de doos worden geplakt waarmee je de accupack naar KWS Seuren wilt versturen. Check goed in de bijgevoegde documentatie of je alle benodigde accessoires hebt bijgevoegd. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om ook de oplader en – als die aanwezig is – een sleutel voor het accupack mee te sturen. Als je dat vergeet loopt je Bafang accu revisie vertraging op en dan ben je je accupack meer dan de gebruikelijke tien dagen kwijt.Wat gebeurt er na de Bafang accu revisie

Als je accu is gereviseerd wordt hij naar je teruggestuurd. Het wordt aanbevolen om de accu de eerste vijf keren helemaal op te laden en vervolgens helemaal te ontladen. Dat wil zeggen dat je moet doorfietsen totdat de trapondersteuning stopt. Dit is om twee redenen nodig. Ten eerste krijgt de accu door die vijf keer maximaal opladen en ontladen zijn maximale vermogen. Ten tweede heeft de elektronica in je fiets daardoor de kans om zichzelf opnieuw in te regelen. Daardoor zal het nog resterende aantal kilometers op de resterende acculading nauwkeuriger worden aangegeven.Problemen oplossen na een Bafang accu revisie

Bij elke accu revisie kan het weleens gebeuren dat de accupack, ondanks uitgebreide controles, toch niet goed functioneert. Dat gebeurt niet alleen bij Bafang, maar ook bij merken als Giant, Bosch, Batavus, etc. Omdat KWS Seuren twee jaar garantie geeft op een accu revalidatie, zullen de monteurs hun uiterste best doen om die problemen op te lossen. Als het nodig is zullen ze de gehele fiets controleren. Het gebeurt maar heel zelden dat een mankement niet wordt gevonden. Want deze monteurs hebben al zoveel elektrische fietsen van een gereviseerd accupack voorzien, dat ze alle mogelijke defecten al een keer voorbij hebben zien komen.