Facebook Pixel

E-bike kit

E-bike kit accu reviseren: Wat houdt dit precies in?

2 Jaar Garantie na revisie van uw E-bike kit Batterij.

Na verloop van jaren neemt de capaciteit van uw E-bike kit accu terug. Dit terwijl de behuizing en elektronica nog in orde zijn. Het zou dan zonde zijn dat u een nieuwe fiets of accu moet kopen. Voor een lager bedrag kunnen wij de slijtage delen in uw accu vervangen. Hierbij kiest u zelf de nieuwe capaciteit en bepaalt u zelf de hoogte van de actieradius. Het is in veel gevallen mogelijk de capaciteit zelfs te verdubbelen.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

E-bike kit

E-bike kit premium 36V

Meer
Vanaf 375,00
Gratis Verzending

E-bike kit

E-bike kit 36V

Meer
Vanaf 375,00
Gratis Verzending

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

E-bike kit accu revisie

Met een E-bike kit accu revisie kun je de accu die je bij je ombouwset hebt gekregen nieuw leven inblazen. De accu krijgt dan zijn capaciteit terug, zodat je hem nog jarenlang met veel plezier kunt gebruiken. De producten van E-bike kit zijn bedoeld voor het ombouwen van een gewone fiets naar een elektrische fiets. Dat is een optie als je over een fiets beschikt die uitstekend rijdt, maar waarbij je toch graag een steuntje in de rug wilt. Een E-bike kit is goedkoper dan de aanschaf van een compleet nieuwe elektrische fiets.

 

Waarom een E-bike kit accu revisie?

Bij elke accu, of die nu in een smartphone zit of in een fiets, daalt de capaciteit als hij een groot aantal keren een cyclus van op- en ontladen heeft doorlopen. Dat is een normaal verschijnsel. Bij een elektrische fiets krijg je daar last van na een aantal jaren. Het maakt niet uit of je de fiets veel gebruikt of dat hij het grootste deel van de tijd in de stalling staat. Het gevolg van de dalende capaciteit van de accu is dat je met een opgeladen accu minder ver kunt rijden. Een E-bike kit accu revisie kan dat probleem verhelpen.

 

Wat gebeurt er bij een accu revisie?

Bij een E-bike kit accu revisie wordt het accupack geopend. De oude oplaadbare cellen worden er uit gehaald en vervangen door nieuwe exemplaren. Dat zijn niet goedkope Chinese typen, maar cellen van goede fabrikanten. Die nieuwe oplaadbare cellen zijn beter van kwaliteit dan de oude. Ze zijn kleiner en lichter. Ook is het opladen bij de nieuwe oplaadbare cellen minder aan regels gebonden. Bij een E-bike kit accu revisie wordt ook de werking van het batterij management systeem, dat deel uitmaakt van het accupack, gecontroleerd. Dat systeem moet kunnen samenwerken met de nieuwe oplaadbare cellen.

 

Waar kun je een accu revisie laten uitvoeren?

Voor het uitvoeren van een E-bike kit accu revisie zijn geavanceerde meetapparatuur en speciaal gereedschap nodig. Bij KWS Seuren Fietsaccu’s heeft men in de centrale werkplaats in de buurt van Nijmegen de beschikking over die gereedschappen. Voor een E-bike kit accu revisie moet je de accu daar naartoe opsturen. Je kunt een E-bike kit accu revisie bestellen via de website. Dat is heel eenvoudig. Eerst selecteer je de accu die in je fiets zit en daarna kies je het gewenste vermogen. Na het afronden van de bestelling krijg je de aanwijzingen voor het verzenden van het accupack per e-mail toegestuurd.

 

Garantie op een accu revisie

Na het verzenden van je accupack, de oplader en alle andere accessoires naar KWS Seuren duurt het een dag of tien voordat je je accu weer thuisgestuurd krijgt. De accu is dan in even goede conditie als toen hij nieuw was. Je krijgt twee jaar garantie op de E-bike kit accu revisie. Als het om de één of andere reden niet lukt om je accu te reviseren nemen de monteurs contact met je op. Zij zullen dan samen met jou op zoek gaan naar een andere oplossing.

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.