Facebook Pixel

Gazelle Innergy laadconnector Reparatie

Kies uw reparatie:
Vanaf 75,00
SKU
Gazelle Innergy laadconnector Reparatie

Gazelle Innergy Laadpoort stuk? Reparatie laadconnector

Een pinnetje van uw Gazelle Innergy lader afgebroken? Deze kunnen wij repareren. Wij hebben al verschillende accu's mogen repareren van de Innergy modellen. Dit is een veelvoorkomend probleem waar wij inmiddels verschillende oplossingen voor hebben gevonden. Benieuwd naar deze mogelijkheden?

Reparatie mogelijkheden van uw Gazelle laadpoort:

  • Originele Gazelle Innergy connector reparatie Uw connector wordt vervangen door een goede originele connector. Dit kan handig zijn wanneer u uw lader voor verschillende accu's gebruikt. (Bij alle Assembled in the EU Innergy accu's)
  • Snellader Gazelle Innergy U gebruikt alleen de achterzijde van de accu. De pinnetjes hoeven in dit geval niet vervangen te worden. Zie hier onze snellader.

Let op: Indien uw accu Assembled in the EU is zal de originele connector geplaatst worden. Stuur uw acculader in beide gevallen mee. De lader wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast. Het komt in een aantal gevallen ook voor dat de print ook wel BMS genoemd stuk is. Zodra dit het geval is nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden.

Voor welke Gazelle modellen kunnen wij deze accu reparatie uitvoeren?

Alle Gazelle Innergy fietsen hebben tot 2013 dezelfde accu. De Gazelle Innergy accu van onder andere de modellen: Gazelle Orange Innergy, Gazelle Medeo Innergy, Gazelle Chamonix Innergy, Gazelle Fuente Innergy, Gazelle Balance Innergy, Gazelle Miss Grace Innergy.

Na de reparatie:

Het is belangrijk alvorens u de accu oplaad te kijken hoe de pinnetjes in de stekker gestoken moeten worden. De originele pinnen kunnen niet zoveel belasting aan. Probeer dus te voorkomen dat de pinnen b

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gazelle Innergy laadconnector Reparatie