Gazelle

Gazelle innergy platinum 36V

Gazelle innergy 36V36v accuaccu gazelle innergygazelle innergy accufiets accu 36v36 volt accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Er van uitgaande dat je niet langer tevreden bent met de prestaties van je Gazelle Innergy E-bike accu, is de keus van een fietsaccu revisie een hele goede. De fiets accu revisie is er op ingericht om afgenomen accucapaciteit te vervangen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de accucellen. Doordat de hoogste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te laten plaatsen. Doordat een slechte batterij niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens deze controle worden acculader en regelelektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren/vervangen van de lader.

Specificaties

Geschikt voor

Gazelle, Grace

Typenummer

998400000

Nominale spanning accu

36 V

Fabrikant code

998400000

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

innergy platinum 36V

Merk

Gazelle

KWS product code

acc-gaz-inn-pla-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

3 pins

Afmetingen

39x12x6,3

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 15 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Gewicht

3 kg

Type oplader aansluiting

3 Pins

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Gazelle innergy platinum 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Gazelle innergy platinum 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Gazelle accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Na een teleurstellende reactie van de originele Gazelle dealer in onze stad, welke ons liet weten dat hij alleen originele Gazelle onderdelen (accu) te behandelen en nu niets voor ons konden doen. Bij KWS Seuren zijn wij vriendelijk ontvangen. Zij hebben ons perfect geholpen en de fiets is weer top. Wat een fijn bedrijf en wat een aardige mensen !W.J. van Kersen
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Gazelle innergy platinum 36V

Kiest u voor een Gazelle Innergy batterij revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Gazelle Innergy fietsaccu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Gazelle Innergy fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de fietsaccucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Gazelle Innergy accurevisie

Is de Gazelle Innergy fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig doorgemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak hiervan te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een Gazelle Innergy fietsaccu revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons op 1, daarom geven wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kosten besparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Gazelle Innergy fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de fietsacculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fietsaccu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.