Facebook Pixel
Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie

Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie

Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie

Fiets merk: Shimano
Capaciteit fietsaccu: 8,8Ah
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie

Specificaties Shimano Steps BT-E6010 e-bike accu revisie

Zodra je Shimano Steps e-bike accu niet meer functioneert is een Shimano Steps e-bike accu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De Shimano Steps fietsaccurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen vaak weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Doordat een slechte fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel nagekeken. Tijdens onze check worden acculader en elektronica grondig nagekeken zodat fouten in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het vernieuwen van de acculader.


Wat u kunt verwachten van een Shimano Steps batterij revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wilt fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Shimano Steps accu het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Shimano Steps batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.


Werkwijze tijdens de Shimano Steps accurevisie

Is de Shimano Steps batterij eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Kiezen voor een Shimano Steps BT-E6010 fiets accu revisie

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1, daarom verlenen wij 24 maanden garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze batterij revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Shimano Steps fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de fiets accu met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde batterij voorkomen.

Meer informatie
Type Revisie
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shimano Steps BT-E6010 Accu Revisie