Shimano

Shimano lader 1.8A 36V

Shimano acculader 36V 1Shimano acculader 36V 2Shimano acculader 36V 3

Omschrijving

De Shimano acculader voor 36V batterijen biedt een betrouwbare en efficiënte manier om uw e-bike accu op te laden. Met zijn speciaal ontworpen functionaliteit zorgt deze lader voor een snelle en probleemloze oplaadervaring. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het opladen van uw Shimano 36V accu een eenvoudige taak. Of u nu thuis bent of onderweg, met deze acculader bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en snelle laadoplossing. Zorg ervoor dat uw e-bike altijd klaar is voor de volgende rit met de Shimano acculader voor 36V batterijen.

Specificaties

Geschikt voor

Centurion, Husqvarna, Multicycle, Sensa, Shimano, Venturelli

Typenummer

EC-E6002

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

192790898087

Fabrikant code

4550170898083

Productnaam

lader 1.8A 36V

Merk

Shimano

KWS product code

lad-shi-lad-36v-36v

Kleur

Zwart

Afmetingen

Niet bekend

laadconnector

Blok aansluiting

Gewicht

0.9 kg

Type aansluiting
Stroomsterkte (A)

2 A

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Verkeerde bestelling gedaan. Dus geannuleerd. Super service.R. van Laarhoven
Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk

Efficiënt Opladen met de Shimano 1.8A 36V Lader

Als trotse eigenaar van een e-bike met een Shimano aandrijfsysteem wil je ervoor zorgen dat je accu altijd klaar is voor je volgende avontuur. Met de Shimano 1.8A 36V lader ben je verzekerd van een efficiënte en snelle oplaadervaring.

Snel en Betrouwbaar Opladen

Onze Shimano lader met een laadstroom van 1.8A zorgt ervoor dat je accu snel en betrouwbaar wordt opgeladen. Of je nu je e-bike wilt gebruiken voor dagelijkse woon-werkverkeer of lange fietstochten in het weekend, met deze lader ben je altijd klaar om op pad te gaan.

Veiligheid voorop

Bij KWS Seuren staat veiligheid voorop. Onze Shimano lader is uitgerust met meerdere beveiligingsfuncties, zoals bescherming tegen oververhitting, overladen en kortsluiting. Zo kun je met een gerust hart je accu opladen, wetende dat deze in goede handen is.

Compact en Draagbaar

De Shimano 1.8A 36V lader is ook compact en draagbaar, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen tijdens je fietstochten. Of je nu onderweg bent of thuis, je kunt altijd zorgen voor een volledig opgeladen accu.

Zorg ervoor dat je e-bike altijd klaar is om te gaan met de Shimano 1.8A 36V lader van KWS Seuren. Kies voor snel, betrouwbaar en veilig opladen, zodat je volop kunt genieten van je elektrische fietsavonturen.