Wie zijn wij?

KWS Seuren staat voor (Koen, Wout, Stan) Seuren. Drie Broers met een passie voor techniek en ondernemen.

Wat begonnen is als een hobby, het ombouwen van ”normale” fietsen naar Elektrische ondersteuning. Het bouwen van een accupakket voor een elektrische auto. Het Repareren en Reviseren van Fietsaccu’s voor familie, vrienden en kennissen. Is uiteindelijk een bedrijf geworden waar we onze passie in kwijt kunnen.

Het repareren en reviseren van zo goed als alle accu’s met de nadruk op de accu’s van elektrische fietsen. Hiermee bedoelen we dus Fietsaccu Revisie. Waar wij ons de afgelopen jaren in hebben gespecialiseerd.

Ons bedrijf

Vervolgens hebben wij de stap gemaakt dit ook voor fietsspeciaalzaken en particulieren te gaan doen. In Nederland, België maar ook Duitsland.

Met deze kennis reviseren en repareren wij fietsaccu’s van bijna alle merken. Wij zijn dus gespecialiseerd in de revisie en reparatie van uw fietsaccu. Veel fietsaccu’s van de fietsmerken zoals: Giant, Bosch, BionX, Flyer, Batavus, Sparta, Trek en ook elektrische scooter accu’s zoals de Tomos E-lite, Novox en andere merken kunnen wij herstellen.

Daarnaast maken we accu’s op maat voor speciale fietsen, auto’s, boten, huishoudaccu’s, gazonmaaiers en accuboormachines.

Ons tweede bedrijf

In de periode voor het opstarten van de Fietsaccurevisie waren wij ook al  actief in de verhuur van onze campers. Voor meer informatie zie: www.kwscampers.nl

KWS Camperverhuur

Bel, SMS, mail of stuur ons een Whatsapp, zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn!

+31-6-36400573

Contactgegevens:

KWS Seuren
Middelweg 38
6591DS Gennep

info@kwsseuren.nl

Geopend:

Maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00.