Facebook Pixel
Gazelle easy glider 36V

Gazelle easy glider 36V

Gazelle easy glider 36V

Fiets merk: Gazelle
Capaciteit fietsaccu: 10Ah
Spanning/Volt: 36V


Betreft een revisie!

Vanaf € 335,00
SKU
Gazelle easy glider 36V

Kenmerken Gazelle easy glider accu revisie

Er van uitgaande dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je Gazelle fiets accu, is de gedachte aan een accu revisie de juiste. De Gazelle accurevisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende batterij op te lossen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de batterijcellen. Doordat de beste kwaliteit Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere "actieradius" te laten monteren. Daar een haperende fietsaccu niet altijd zijn probleem vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvind, inclusief batterijlader, door ons geheel gecontroleerd. Tijdens deze check worden acculader en elektronica grondig onderzocht zodat storingen in deze componenten ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een kleine reparatie of het repareren van de acculader.


Actieradius en de invloed Gazelle accu revisie

Kiest u voor een Gazelle fietsaccu revisie. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Gazelle batterij het niveau bereiken van de accu in nieuwtoestand. Aangezien de Gazelle accurevisie de mogelijkheid biedt om de fiets accucapaciteit uit te laten breiden, zal de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.


Hoe gaat het in zijn werk? Gazelle accurevisie

Is de Gazelle accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij grondig bekeken met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.


Veelvoorkomende problemen van de Gazelle accu

De Gazelle accu wordt over het algemeen goed ontvangen. De meest voorkomende klachten zijn onder andere afname van de trapondersteuning tijdens een toertocht en de snelle terugloop van de capaciteit. Dit laatste houdt in dat het aantal beloofde kilometers, oftewel de actieradius, op één volledig volgeladen accu die niet gehaald wordt. Het gebruik van het display en haar weergave is niet voor iedereen even gemakkelijk en logisch. Soms vermeldt het display een probleem die niet goed te herleiden is. Ook kunt U er tegen aan lopen dat de e-bike er tijdens een e-biketocht er mee op houdt of stopt bij een lege fietsaccu van om en nabij de 30% tot 40%.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gazelle easy glider 36V
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!