Facebook Pixel

Shimano BT-E6000

Productbeschrijving

Kenmerken Shimano Steps E-series (BT E6000LC) accu revisie

Indien uw Shimano Steps E-bike accu niet meer naar behoren functioneert is een Shimano Steps accu revisie de duurzame en voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te opwaarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de E-bike accucellen. Vaak is capaciteitverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de cellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

 

Te verwachten actieradius van een Shimano Steps fietsaccu revisie

Afhankelijk van de geselecteerde capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Shimano Steps fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Shimano Steps fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

 

Werkwijze tijdens de Shimano Steps accurevisie

Is de Shimano Steps fiets accu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij grondig gemeten met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, BMS, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemonitord. Pas nadat alle resultaten van de test de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde batterij verzendklaar gemaakt.

 

Kiezen voor een Shimano Steps E-series batterij revisie

Kwaliteit, service en veiligheid staat bij ons voorop, daarom verlenen wij twee jaar garantie op alle reparaties en gebruikte materialen. En ook na deze 2 jaar staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen u graag verder. Onze accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw Shimano Steps fiets accu te upgraden naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de batterij met inbegrip van de fiets acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde accu voorkomen.

Lees Meer

Specificaties

 • Meer informatie
  Merk Shimano
  Toepassing Elektrische fiets
  Typenummer IBTE6001GC (grijs) / IBTE6001LC (zwart)
  Fabrikantcode STEPS E6001
  Partnummer 689228475229 / 689228532861
  Geleverde capaciteiten 10Ah/ 11Ah/ 13,4Ah/ 14Ah
  Voltage 36V
  Geïntegreerd achterlicht Nee
  Afmetingen (LxBxH in cm) 36,5x10,5x6,5
  Technologie Li-Ion
  Bevestiging/Plaats accu Bagage
  Aansluiting Plug & play
  Kleur Antraciet

Geschikt voor

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.