Facebook Pixel
Bosch powertube 625 verticaal Refurbished

Bosch powertube 625 verticaal Refurbished

Bosch powertube 625 verticaal Refurbished

Fiets merk: Bosch
Capaciteit fietsaccu: 625Wh
Spanning/Volt: 36V

 

Betreft een refurbished product!

Let op! 625 is breder dan de 400/500.

€ 490,00
SKU
Bosch powertube 625 verticaal Refurbished

Wanneer koop ik een Bosch powertube 625 verticaal Refurbished

Bent u op zoek naar vervanging voor uw accu die plotseling stuk ging en heeft u geen tijd voor Revisie? Dan is de aankoop van een refurbished accu met een relatieve korte levertijd de oplossing. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het comfortabel is om een tweede accu te hebben. In het kader van de overbrugging van een lange afstand zonder tussentijdse oplaadmogelijkheden kan een tweede accu uitkomst bieden. Een refurbished Bosch powertube e-bike accu is net zo betrouwbaar als een compleet nieuwe Bosch powertube accu, en wordt inclusief 2 jaar garantie geleverd. 2 jaar garantie betekent dat u een goed product krijgt.


De fiets afstand van de Refurbished Bosch powertube:

Kiest u voor een refurbished Bosch powertube fietsaccu. Dan heeft u de keuze welke capaciteit u wilt. Wordt de refurbished accu als een tweede, of reserve accu, aangeschaft, kan je simpelweg zeggen dat de reserve accu de huidige actieradius kan verhogen. Dat wil zeggen, als de eerste Bosch powertube accu nog in goede conditie verkeert, daarnaast spelen natuurlijk ook nog de andere factoren mee, zoals bijvoorbeeld windrichting, glooiing van het terrein, bestrating. Blijft er na je laatste fiets kilometer van de dag, te weinig tijd over om je fiets accu te laden, is de refurbished accu ook heel goed als wissel- fietsaccu in te zetten, als ook een snellader nog tekort schiet. Daarnaast is een refurbished accu ook gewoon in te zetten als vervanging van een versleten Bosch powertube fietsaccu.


Refurbished Bosch powertube: kwaliteit en garantie

Anticiperend op uw probleem voorziet KWS Seuren een top tweedehands behuizing van kwalitatief nieuwe cellen. Op het moment dat u voor Refurbished kiest, kiest en ontvangt u dan ook een gereviseerde accu: Een tweedehands behuizing gevuld met batterijen van super kwaliteit waarop KWS, net zoals bij een Revisie, 2 jaar garantie geeft. KWS Seuren maakt A- kwaliteit accu's waar u op kunt vertrouwen. KWS heeft een uitgebreid magazijn met gebruikte fiets accu-behuizingen van de meest voorkomende accu-merken. Indien u op zoek bent naar een accu die niet voorkomt op onze website, neem dan contact op. Er is een hele grote kans dat wij u toch kunnen helpen.Voorraad en duurzaamheid Refurbished Bosch powertube 625 verticaal

De vervangende e-bike accu Bosch powertube is een zeer duurzaam product. De e-bike accu behuizing is gebruikt, maar in een nog goede staat, het binnenwerk is echter vervangen door nieuwe cellen. Doordat gebruik gemaakt wordt van een gebruikte accubehuizing en gebruikte onderdelen, in combinatie met hagelnieuwe accucellen van de nieuwste generatie, ontstaat een goed en voordelig alternatief voor een dure nieuwe batterij. Bij het samenstellen van de refurbished Bosch powertube worden uitsluitend top kwaliteit producten gebruikt, zoals bijvoorbeeld accucellen van de topmerken Samsung en Panasonic. Het is een heel mooi alternatief voor sportieve afstandsfietsers waarbij hun afstand met de refurbished als vervangende fietsaccu, simpelweg wordt verdubbeld. Het is daarnaast een goed alternatief voor de defecte Bosch powertube.


Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bosch powertube 625 verticaal Refurbished
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!