Facebook Pixel

Waarom reviseren?

Waarom reviseren?

Waarom uw e-bike accu laten reviseren?

Waarom uw e-bike accu laten reviseren?
Wij leggen u in het kort uit wat de belangrijkste voordelen zijn van het reviseren van uw fietsaccu.

Wat is fietsaccu revisie?

Revisie van uw fietsaccu betekent dat uw huidige versleten accupakket vervangen wordt door een nieuw samengesteld accupakket.

Knipsel_Nederlands

Wij testen uw accu

Wij testen uw fietsaccu voordat wij deze gaan reviseren. Dit voorkomt dat wij een goede fietsaccu reviseren. Wanneer blijkt dat uw accu nog in goede staat is overleggen wij dit met u. Het kan voorkomen dat u een software update nodig heeft, de print in de accu stuk is of er ergens in de fiets iets niet goed is waardoor uw accu sneller leegloopt.

 

Capaciteit toename (meer kilometers op één lading)

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technologie is het in veel gevallen mogelijk een grotere capaciteit en dus bereik in uw accu te monteren. Bij een aantal accu’s is het zelfs mogelijk de capaciteit te verdubbelen. Voor een kleine meerprijs is het mogelijk veel meer capaciteit in uw fietsaccu te laten zetten. Uw elektrische fiets heeft nu een groter bereik dan wanneer u een nieuwe accu zou hebben gekocht.

Dit is mogelijk doordat deze nieuwe technologie een hogere energiedichtheid heeft. In een aantal gevallen zal uw accu dus ook lichter in gewicht worden. Door de hoge kwaliteit cellen die gebruikt worden, heeft u een hogere actieradius en een hogere levensduur van uw fietsaccu.

 

Oudere accu-modellen

Bij oudere elektrische fietsen is een nieuwe vervangende accu niet of nauwelijks verkrijgbaar. Revisie is in deze gevallen een uitstekende oplossing. met een revisie voorkomt u ook dat u een ouder accu model koopt die al jaren op de plank ligt. hierdoor koopt u geen accu met een oude technologie die al teruggenomen is in capaciteit.

Waarom reviseren?

Goedkoper

Revisie van het oude accupakket is in veel gevallen stukken goedkoper. Wij vervangen alleen de versleten delen.

Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van kwalitatief goede accucellen. Dit om kwaliteit te kunnen garanderen en 2 jaar garantie te geven.

Levensduur

Wij gebruiken de nieuwste technologie accucellen. Daardoor zijn deze nog zo goed als nieuw en gaan deze nog lange tijd mee.

Top service

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Kijk gerust eens naar de ervaringen van een van onze vorige klanten.

Garantie

Wij verlenen, bij gebruik volgens de instructies, 2 jaar garantie op onze revisiewerkzaamheden en het accupakket.

Fietsaccu reviseren

Wilt u weten of uw accu gereviseerd kan worden? Kijk dan eens in onze winkel. Staat uw accu er niet bij? Stuur dan een aanvraag via ons aanvraagformulier.

Aanvraagformulier

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.