Facebook Pixel

KWS Seuren

KWS Seuren accu revisie

Als je een elektrische fiets op leeftijd hebt kan een KWS Seuren accu revisie ervoor zorgen dat je nog vele jaren met plezier op die fiets kunt rijden. Het grote probleem bij oudere elektrische fietsen is dat de accu zijn capaciteit begint te verliezen. Dat merk je doordat je steeds minder kilometers met een volle acculading kunt fietsen. Nieuwe accu’s zijn voor deze fietsen niet meer verkrijgbaar. Met een KWS Seuren accu revisie kan de bestaande accu een flinke oppepper krijgen, zodat hij nog een groot aantal jaren vooruit kan. Op een KWS Seuren accu revisie wordt twee jaar garantie gegeven.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
  1. TL-36130A Frame 36v accu Revisie
    Rating:
    0%
    Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina

Het doel van een KWS Seuren accu revisie

Het uitgangspunt bij een KWS Seuren accu revisie is een bestaande fietsaccu met een nog prima werkende oplader en een batterij management systeem. Dat systeem zorgt ervoor dat de oplaadbare cellen correct worden opgeladen en gecontroleerd kunnen ontladen. Het batterij management systeem zit bij vrijwel alle accu's geïntegreerd in de behuizing vande accu. De oplaadbare cellen in een oude accu zijn altijd versleten. De grote truc bij een KWS Seuren accu revisie is dat die versleten cellen worden vervangen door nieuwe. Dat zijn uiteraard modernere cellen van een ander type, maar die worden zo gekozen dat ze prima samenwerken met het oude batterij management systeem en de oude oplader.


Veel controles bij een KWS Seuren accu revisie

Een succesvolle KWS Seuren accu revisie valt of staat met de controles rondom het verwisselen van de oplaadbare cellen. Daar wordt veel aandacht aan besteed. Het eerste wat wordt gedaan als een accu binnenkomt, is controleren of alle elektrische componenten nog goed werken. Als het nodig is kan het batterij management systeem worden vervangen. Ook een andere oplader is vaak wel beschikbaar als de originele stuk is. Na het verwisselen van de oplaadbare cellen doorloopt het gereviseerde systeem een volledige cyclus van opladen en ontladen van de accu. Pas als dat naar tevredenheid verloopt, wordt accu teruggestuurd naar de eigenaar.


Accu revisie kost veel tijd

Voor een KWS Seuren accu revisie moet je je accu opsturen. Het duurt tien dagen voordat je hem weer terug hebt. Dat is best lang, maar die tijd is nodig om de noodzakelijke controles uit te voeren. Toch zijn deze tests essentieel voor een KWS Seuren accu revisie. Want alleen als een accu alle controles en tests goed heeft doorstaan is de kwaliteit goed genoeg om er twee jaar garantie op te geven.


Andere storingen aan de E-bike

KWS Seuren Fietsaccu’s is gespecialiseerd in het oplossen van problemen met de accu’s van elektrische fietsen. Maar de monteurs hebben zoveel ervaring in het omgaan met en de werking van de elektrische systemen van een E-bike, dat ze ook allerlei andere problemen kunnen oplossen. Als je bijvoorbeeld een probleem hebt met de regeling van de trapondersteuning of met het instellen van de fietscomputer, dan kun je altijd contact opnemen met KWS Seuren. Waarschijnlijk is het dan wel noodzakelijk dat je de hele E-bike naar de werkplaats brengt.