KWS Seuren

KWS Seuren - Accu op maat 36V

lithium accu op maat cellen (2)

Type

Accu reparatie

Bij een accu reparatie wordt er eerst een diagnose gesteld. Op basis van die diagnose bepalen wij wat er nodig is om de accu te repareren. Wij nemen contact met u op om de diagnose te bespreken, zodat u kunt bepalen wat u wilt doen met uw accu.

Specificaties

Typenummer
Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer
Fabrikant code
Originele capaciteit

0.1 Ah

Productnaam

Accu op maat 36V

Merk

KWS Seuren

KWS product code

acc-kws-acc-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Onbekend

Toepassing

onbekend

Laadaansluiting

Onbekend

Afmetingen

Onbekend

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Onbekend

Aansluiting op fiets

onbekend

Type oplader aansluiting

Onbekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt reparatie van mijn KWS Seuren - Accu op maat 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw KWS Seuren - Accu op maat 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij repareren je KWS Seuren accu.

We repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Op maat gemaakte accupacks van 36V:

In de hedendaagse wereld, waar de vraag naar duurzame en efficiënte energiebronnen steeds toeneemt, spelen accupacks een cruciale rol. Een accupack, ofwel batterij pack, is een samenstelling van meerdere oplaadbare batterijen die samen een grotere energiebron vormen. Deze technologie biedt een breed scala aan toepassingen, van draagbare elektronische apparaten tot grootschalige energieopslagsystemen. Maar wat als standaardoplossingen niet voldoen aan uw specifieke behoeften? Hier komt de expertise van KWS Seuren om de hoek kijken met hun custom made accupack diensten.

Custom Made 36V Accupacks:

Bij KWS Seuren begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen heeft qua energievoorziening. Daarom bieden wij de mogelijkheid om accupacks op maat te laten maken. Of u nu een accupack nodig heeft voor een medisch apparaat, een industriële toepassing of een consumentenproduct, onze assemblage-afdeling is speciaal ingericht om aan uw eisen te voldoen. We leveren accupacks in alle denkbare uitvoeringen en maten, volledig aangepast aan uw specificaties.

Kwaliteit en veiligheid

De productie van accupacks is een nauwgezet proces waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. In onze fabriek worden accucellen met dezelfde waarden zorgvuldig bij elkaar gezocht en samengevoegd. Dit is cruciaal omdat bij hoge belasting van de accu, de kans bestaat dat een puntlaspunt het begeeft. Om de integriteit van het accupakket te waarborgen, passen wij meerdere puntlaspunten toe per strip, waardoor de betrouwbaarheid aanzienlijk toeneemt.

Onze assemblage-afdeling volgt strikt de voorschriften van onze fabrikanten en houdt zich aan de juiste veiligheidsvoorwaarden. Elk accupakket dat wij produceren, wordt volgens de ISO-normen getest op voltage, amperage en veiligheid bij de eindcontrole. Zo garanderen we dat onze producten niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen.

36V Accupack

Het kiezen voor een custom made 36V accupack van KWS Seuren betekent kiezen voor een partner die met u meedenkt van ontwerp tot realisatie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om samen met u de perfecte energieoplossing te creëren, die naadloos aansluit bij uw toepassing. Met onze op maat gemaakte accupacks bent u verzekerd van een betrouwbare, duurzame en veilige energiebron die precies past bij uw behoeften.