Facebook Pixel

Power Bike

Power Bike accu revisie

Als je fiets niet meer in staat is om met een volgeladen accu een flinke fietstocht te volbrengen, kun je dat weer in orde maken met een Power Bike accu revisie. Het merk Power Bike is het meest bekend van ombouwsets. Dat zijn sets met onderdelen waarmee je je gewone fiets kunt ombouwen naar een elektrische fiets. Andere merken, zoals Ecocycler, Binbike en FHM-motor verkopen ook dergelijke ombouwsets. De accu’s in deze ombouwsets zullen, net als die van alle elektrische fietsen, na een aantal jaren verslijten. Met een Power Bike accu revisie is zo’n accu weer tot leven te wekken.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
 1. Power-bike 36V accu
  Rating:
  0%
  Vanaf € 375,00
 2. Power-Bike Molti 36V Revisie
  Rating:
  0%
  Vanaf € 335,00
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina

Waardoor loopt de capaciteit van een accu terug?

Alle oplaadbare fietsaccu"s krijgen op een gegeven ogenblik te maken met het afnemen van de prestaties. Daar is niets aan te doen. Elke accu kan enkele honderden keren een cyclus van opladen en ontladen doorlopen. Daarna neemt de accu tijden het laden steeds minder energie op. Als gevolg hiervan kun je er steeds minder ver mee fietsen. Dat is te verhelpen door de oplaadbare cellen in je accu te vervangen door nieuwe. Dat is precies wat wordt gedaan bij een Power Bike accu revisie.


Welke nieuwe cellen passen bij een Power Bike accu revisie?

Bij de revisie van een accu heb je de kans om betere cellen in je fietsaccu te laten zetten dan er voorheen in zaten. De nieuwe cellen hebben meer capaciteit, ze kunnen veel vaker een op- en ontlaadcyclus doorstaan, ze zijn kleiner en je kunt ze veel flexibeler gebruiken. Het is bijvoorbeeld niet meer nodig om de accu helemaal op te laden en daarna helemaal leeg te fietsen. Tussentijds opladen kan bij de nieuwe cellen dus geen kwaad. Bij een Power Bike accu revisie van KWS Seuren Fietsaccu’s worden daarom de modernste cellen gebruikt.


Ruime garantie op een Power Bike accu revisie

Bij een Power Bike accu revisie wordt aangeraden om voor een zo groot mogelijke capaciteit van de cellen te kiezen. Dat kost nauwelijks extra geld, en je hebt er veel plezier van. Want het is dan minder vaak nodig om je accu op te laden. Met een volle accu kun je één hele lange tocht maken of meerdere korte afstanden fietsen. Met de extra capaciteit in je accu staat je elektrische fiets dus altijd voor je klaar. Dat een Power Bike accu revisie kwalitatief een uitstekend product is, blijkt uit de twee jaar garantie die wordt gegeven door KWS Seuren.


Een Power Bike accu revisie is werk voor specialisten

Een accu revisie lijkt een eenvoudige klus, maar is dat niet. Je hebt speciaal gereedschap en professionele meet- en regelapparatuur nodig, om te bepalen welke oplaadbare cellen kunnen samenwerken met jouw oplader en batterij management systeem. Ook het uit elkaar halen en weer monteren van de fietsaccu is een lastig klusje. Als je het verkeerd doet kan er brand ontstaan bij het opladen van de accu. Laat een Power Bike accu revisie dus over aan de professionals van KWS Seuren Fietsaccu’s. Dat weet je zeker dat er geen ongelukken gebeuren.