Voor het eerst inloggen

Heeft u eerder een account gehad in onze oude webshop? Klik dan op wachtwoord vergeten. Uw oude wachtwoord werkt namelijk niet meer. Klik op ik wil B2B partner worden wanneer wachtwoord resetten niet werkt. U komt er niet in wanneer uw account nog niet goedgekeurd is. b2b.kwsseuren.nl is namelijk een afgeschermde website voor de zakelijke klant. kwsseuren.nl is de particuliere website.

Bestellen van een bosch fiets accu

Bestellen

Na het inloggen zoekt u de accu waar het over gaat. U vindt dan de prijzen voor revisie, Refurbished en nieuwe accu's. Voor bepaalde reparaties staan de prijzen ook vermeld. Mocht u de accu niet vinden bestel dan nakijken en contact opnemen te vinden onder aan de website bij links.

Referentie bestelling

Omschrijving en klantenreferentie

Bij het bestellen van een revisie en/of reparatie vragen wij per product om de wens/probleem in te vullen. Wanneer wij een accu ontvangen controleren wij de gehele accu. Mocht dit probleem helemaal niet overeenkomen met uw klacht dan nemen we contact met u op. Bij bestelling van een reparatie nemen wij altijd van te voren contact met u op voordat we reparaties uitvoeren. Na het bestellen van een revisie geeft u akkoord op een revisie wanneer nodig. Wanneer een reparatie voldoende is nemen wij ook contact met u op. De referentie die u invult per accu komt ook op de factuur te staan

Verzenden

Na het plaatsen van een bestelling van een revisie en/of reparatie ontvangt u instructies per mail hoe de accu naar ons toe te zenden. U kiest zelf de ophaal dag, maar u kunt het pakket ook zelf wegbrengen. Bij het bestellen van een nieuwe of refurbished accu sturen wij de accu zo snel mogelijk naar u toe.

Doorlooptijd

U bent de accu 5 tot 10 werkdagen kwijt. Wanneer de reparatie voltooid is sturen wij alles weer terug. Verzending naar ons toe en terug zijn kosteloos.

Facturering

Op de factuur vindt u uw eigen referentie per accu. Wilt u uw facturen op een ander mail adres ontvangen? Dit kunt u aan ons doorgeven per mail. Op het moment kunnen wij dit alleen intern aanpassen. Er geld een betaaltermijn van 14 dagen. U kunt er ook voor kiezen om een SEPA formulier in te vullen voor automatische incasso. Neem dan ook even contact met ons op.

 

Webshop snelheid

Snelheid

Op het moment staat de snelheid van onze website op prio nummer 1. We verwachten dat dit op korte termijn (1 tot 2 weken) opgelost is. Zijn er andere dingen waar wij ons in kunnen verbeteren? Laat het dan vooral weten.