Team KWS Seuren op Velovak

Deelname Velo Vakbeurs 2021

KWS Seuren fietsaccu revisie nam op 19, 20 en 21 september deel aan de vierde editie van de tweewieler vakbeurs Vélo Vak. Ondanks Corona is deze beurs voor fietsspeciaalzaken positief verlopen. De organisatie van Easyfairs Nederland deed er alles aan om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. De beurs was ruim opgezet waardoor het voor deelnemende bedrijven mogelijk was om, niet alleen elkaar, maar ook de bezoekers weer face-to-face op de beursvloer te ontmoeten.


Panasonic cellen

Product en Presentatie

Voor KWS Seuren was het een eerste beurs ervaring. Ter voorbereiding hiervan moest er goed nagedacht worden over hoe we ons product gepresenteerd wilden zien. Deze brainstorm en het bijbehorende ontwikkelingsproces liep gelijk op met de interne marketing ontwikkeling van ons snel groeiend accu revisie bedrijf.

Opengemaakte accu velovak

Uitdaging en kans

KWS Seuren fietsaccu revisie zag dat als een uitdaging en tevens als kans om het accu revisie bedrijf bij één van onze doelgroepen verder onder de aandacht te brengen. KWS Seuren fiets accu revisie bedient zowel de zakelijke als de particuliere markt als het gaat om e bike revisie van bijna alle fiets accu merken.

Beurs stand velovak

Uitstraling

Net zoals met de verwoording van de visie en missie werd er nagedacht over onze boodschap en het doel. De vertaalslag hiervan moest omgezet worden in beeldmateriaal. Dit was terug te zien in de aankleding en uitstraling van onze stand. Zowel de plek als het aantal benodigde meters werden meegenomen in de besluitvorming.Juist omdat fiets accu revisie een ongrijpbaar product is, vinden wij het belangrijk om goede uitleg te geven en gebruik te maken van visuele aspecten. Met de toepassing van een rollerbank was het mogelijk om het vermogen en mogelijke weerstand van een e bike accu te duiden.  


 

Medewerker KWS Seuren op Velovak

Waardevolle gesprekken fiets accu revisie

Trots en tevreden kijkt KWS Seuren fietsaccu revisie terug op deze beurs ervaring. Naar cijfers van de beursorganisatie bezochten 2.023 professionals uit de tweewielerbranche de beurs, waarbij producten en innovaties met eigen ogen ontdekt worden. Naast stand bezoek konden bezoekers interessante seminars bijwonen of in een horeca hoek netwerken.

Het KWS Seuren beursteam sprak met nieuwe partijen maar ontmoette ook bestaande klanten. De kwaliteit van de bezoekers en verschillende exposanten was goed en hebben hun vruchten afgeworpen.

Geslaagde Vélovak beurs 2021

Wij blikken samen terug op de Vélovak beurs van 2021 waar wij 19, 20 en 21 september hebben gestaan. We hebben genoten van de sfeer en de vele fijne gesprekken met onze zakelijke klanten.

Graag tot volgend jaar!