webinar

Op 24 februari 2022 hebben we een online webinar gehouden…

Hierin hebben wij voornamelijk gesproken over het proces en de ontwikkelingen die er de afgelopen jaren binnen KWS zijn geweest en die er aan komen. Ook hebben we vragen van de zakelijke klanten toegelicht en uitgelegd.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op:
Tel: +31 (0)485 78 25 65
Mail: info@kwsseuren.nl

KWS Seuren webinar Samenvatting

In de wereld van elektrische fietsen heeft één bedrijf de afgelopen jaren gestaag aan de weg getimmerd, en met groot succes. KWS Seuren, opgericht in 2017 door de gedreven broers Koen, Wout, en Stan Seuren, heeft zich in korte tijd opgewerkt tot een toonaangevende speler in de fietsaccu revisie-industrie. Hun passie voor techniek en ondernemerschap heeft geleid tot een bloeiend bedrijf dat zich toelegt op het verlengen van de levensduur van fietsaccu's en het bijdragen aan een duurzamere mobiliteit.

Groeien van Hobby naar Innovatief bedrijf:

Wat begon als een hobby, het ombouwen van fietsen naar e-bikes en het repareren en reviseren van fietsaccu's voor familie en vrienden, heeft zich ontwikkeld tot een groeiende onderneming. In 2020 verhuisde KWS Seuren naar een nieuw pand in Beugen, dat maar liefst acht keer groter is dan hun oorspronkelijke locatie in Gennep. Deze uitbreiding stelde hen in staat om te blijven groeien en hun diensten verder te verbeteren.

Samenwerking met Grote Merken:

Een sleutel tot hun succes is de samenwerking met vooraanstaande merken zoals Samsung, Panasonic en Bosch. Door nauw samen te werken met deze accufabrikanten kunnen ze kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen aan hun klanten. KWS Seuren heeft niet alleen de capaciteit om accu's te reviseren maar ook om ze te upgraden. Hierdoor kunnen fietsers profiteren van een grotere capaciteit en een groter bereik op één lading.

Innovatie en Duurzaamheid:

In de zoektocht naar duurzaamheid en efficiëntie hebben ze een geautomatiseerd systeem ontwikkeld om het revisieproces te verbeteren. Dit stelt hen in staat om alleen te repareren wat nodig is, waardoor er minder verspilling is en accu's langer meegaan. Voor KWS Seuren is geen uitdaging te groot, en ze streven er altijd naar om voor elke accu de beste oplossing te vinden.

Webinar voor zakelijke klanten

De recente online webinar van KWS Seuren, die plaatsvond op 24 februari 2022, was speciaal bedoeld voor hun gewaardeerde zakelijke klanten. Tijdens dit informatieve evenement werden niet alleen de bedrijfsontwikkelingen en toekomstige plannen belicht, maar kregen zakelijke partners ook de kans om vragen te stellen en inzicht te krijgen in de toewijding van KWS Seuren aan kwaliteit en duurzaamheid. Deze interactieve sessie benadrukte eens te meer de toewijding van KWS Seuren aan het ondersteunen van hun zakelijke klanten en het bevorderen van een groenere en duurzamere mobiliteit.