Ansmann

Ansmann type C 36V

ansmannaccu fietsAnsmann type C 36Vfietsaccuaccuansmann accufietsaccu revisie

Type

Kies je capaciteit

Specificaties

Geschikt voor

Ansmann, Matrabike, Vogue

Typenummer

18444 / F123941

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

type C 36V

Merk

Ansmann

KWS product code

acc-ans-typ-ccc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Niet bekend

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Ansmann type C 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Ansmann type C 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Ansmann accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Ansmann type C 36V: Ansmann accu revisie

Gesteld dat je niet langer tevreden bent met de actieradius van je Ansmann fietsaccu, is de keus van een batterij revisie een hele goede. De fietsaccu revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit op te waarderen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de fiets accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de accucellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitsverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Wat u kunt verwachten van een Ansmann fietsaccu revisie

Kiest u voor een Ansmann fietsaccu revisie, dan heeft u de keuze welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fiets accuspecificaties, de actieradius van de Ansmann batterij het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Ansmann batterijrevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Ansmann accurevisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom geven wij graag 24 maanden garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze 24 maanden staan wij graag voor u klaar als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een milieubewuste en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook zijn er mogelijkheden om uw Ansmann fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de batterij met inbegrip van de acculader. Ook kan het diagnostisch onderzoek van de accu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.

Actieradius van een Ansmann accu revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke afstand u wil fietsen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de Ansmann fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Ansmann fietsaccurevisie de mogelijkheid biedt om de batterijcapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fiets accu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Argumenten die spreken voor een Ansmann batterij revisie

Kwaliteit van onze werkzaamheden en gebruikte onderdelen staat voorop in alles wat wij doen, daarom verlenen wij 2 jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er problemen zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is ervoor om u een zo duurzame en goedkope oplossing te bieden. Ook is er de mogelijkheid om uw Ansmann fiets accu te upgraden naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u moeiteloze gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het specialistische onderzoek van de fietsaccu verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele defecten aan de net gereviseerde fiets accu voorkomen.