E-bike 4 delivery

E-bike 4 delivery accu 36V

E-bike 4 delivery 36Vdelivery battery 36V36V ebike delivery36V E-bike Nederland4 Delivery accuEbike 4 delivery 36V battery

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Gesteld dat je niet meer tevreden bent met de actieradius van je E-bike 4 delivery batterij, is de gedachte aan een E-bike accu revisie de juiste. De batterij revisie is er op ingericht om verloren gegane accucapaciteit te herwinnen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vervangen van de fietsaccucellen. Doordat de nieuwste Li-Ion accucellen geplaatst worden, is het tegelijkertijd mogelijk om een grotere accucapaciteit te verkrijgen. Doordat een haperende fiets accu niet altijd zijn oorzaak vindt in oude en/of versleten accucellen, worden alle fietsaccu’s voor de revisie plaatsvindt, inclusief acculader, door ons geheel gecheckt. Tijdens onze controle worden batterijlader en BMS grondig onderzocht zodat storingen in deze onderdelen ontdekt en verholpen kunnen worden. Soms kunnen hierdoor de kosten van revisie bespaard worden, en kan volstaan worden met een reparatie of het vernieuwen van de acculader.

Specificaties

Geschikt voor

E-bike 4 delivery, E-bike4delivery, Rybit

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11 Ah

Productnaam

accu 36V

Merk

E-bike 4 delivery

KWS product code

acc-for-acc-36v-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

1 pins

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

16.7 Ah, 20.1 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn E-bike 4 delivery accu 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw E-bike 4 delivery accu 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je E-bike 4 delivery accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

E-bike 4 delivery accu 36V

Kiest u voor een E-bike 4 delivery fietsaccu revisie, dan bepaalt u welke capaciteit u wil nemen. Nadat de accurevisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccuspecificaties, de actieradius van de E-bike 4 delivery accu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de E-bike 4 delivery fiets accurevisie de mogelijkheid biedt om de accucapaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de batterij dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Werkwijze tijdens de E-bike 4 delivery accurevisie

Is de E-bike 4 delivery fiets accu eenmaal op onze locatie aangekomen, wordt hij uitgebreid onderzocht met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van de symptomen te ontdekken en te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de uitgevoerde revisie hebben bevestigd, wordt de gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.

Kiezen voor een E-bike 4 delivery fiets accu revisie

Kwaliteit en veiligheid staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij staan altijd voor u klaar. Onze fietsaccu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en kostenbesparende oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is het mogelijk om uw E-bike 4 delivery fiets accu te reviseren naar een grotere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u kosteloze verzending van de accu met inbegrip van de batterijlader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de fiets accu verborgen problemen onthullen en daardoor eventuele gevolgschade aan de net gerepareerde fietsaccu voorkomen.