Yoku

Yoku epro 36V

Yoku Epro 36VYoku EproYoku 36Vyoku accurevisiefietsaccu revisie

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Als je niet tevreden bent met de actieradius van je Yoku fietsaccu, is een accu revisie de juiste keuze. Deze revisie methode lost de oorzaak van verminderde prestaties van de batterij op. Oude accu's kunnen weer uitstekend functioneren door het vervangen van de accucellen, waarbij hoogwaardige Li-Ion cellen worden gebruikt om tevens de actieradius te vergroten. Voordat de revisie plaatsvindt, worden alle accu's en laders grondig gecontroleerd om eventuele defecten op te sporen. De actieradius van de gereviseerde Yoku batterij zal vergelijkbaar zijn met een nieuwe accu met dezelfde specificaties. Onze revisies bieden ook de mogelijkheid om de capaciteit van de accu uit te breiden, waardoor de actieradius evenredig toeneemt. Onze werkwijze omvat grondige tests en diagnoses, het opladen en ontladen van de accu met behulp van meetapparatuur, en een verzendklaar maken van de gereviseerde accu. We bieden 24 maanden garantie op al onze werkzaamheden en materialen, en staan altijd klaar om eventuele problemen of vragen na deze periode op te lossen. Onze accu revisie is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve oplossing voor versleten en defecte E-Bike accu's, inclusief mogelijkheden voor capaciteitsupgrades. We zorgen voor gratis verzending van de accu en lader, en ons specialistisch onderzoek voorkomt eventuele problemen na de reparatie.

Specificaties

Geschikt voor

Matrabike, Vogue, van Cranenbroek

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

epro

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-epr-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah, 16.7 Ah

Bevestiging

Frame

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku epro 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku epro 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku epro 36V accu

Is uw Yoku Epro 36V accu niet meer naar behoren functionerend? Bij Yoku Epro 36V accu revisie bieden we een voordelige en efficiënte oplossing voor uw probleem. Onze batterij revisiedienst is gericht op het herstellen van verloren accucapaciteit. Zelfs oude en versleten fietsaccu's kunnen vaak weer tot hun oorspronkelijke prestaties worden gebracht door de accucellen te vernieuwen. Veelal wordt capaciteitsverlies veroorzaakt door normale slijtage van deze cellen, waardoor het vervangen van de batterijen de meest duurzame en kosteneffectieve oplossing is. In sommige gevallen kan capaciteitsverlies echter te wijten zijn aan defecten in de regelelektronica of de acculader. Bij Yoku ontdekken en verhelpen we deze problemen vóór de revisie, wat vaak betekent dat het vernieuwen van de accucellen niet nodig is, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen.


Yoku Epro 36V Accu Problemen

Over het algemeen staat de Yoku Epro 36V accu bekend als betrouwbaar. Toch kunnen zich enkele veelvoorkomende problemen voordoen, zoals verminderde trapondersteuning tijdens een e-biketocht en een snelle afname van het vermogen. Dit laatste betekent dat de beloofde actieradius op één volledige acculading niet wordt gehaald. Soms is het gebruik van het display en de bijbehorende indicaties niet voor iedereen even duidelijk. Het display kan problemen aangeven die lastig te identificeren zijn. Daarnaast kunt u tijdens een e-biketocht plotselinge uitval ervaren, meestal wanneer de accu nog ongeveer 30% tot 40% vermogen heeft.

Onze Yoku Epro 36V accu revisieprocedure

Wanneer uw Yoku Epro 36V accu onze werkplaats bereikt, wordt deze uitvoerig getest om de bron van eventuele problemen op te sporen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en verhelpen van zowel symptomen als de onderliggende oorzaak ervan. Prestatieverlies kan namelijk verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak een combinatie van oorzaak en gevolg. Voordat we uw gereviseerde accu retourneren, wordt deze opnieuw opgeladen en ontladen terwijl we alle belangrijke accuparameters nauwkeurig meten met speciale meet- en testapparatuur. Pas nadat al deze tests de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt uw gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.