Yoku

Yoku YK3613 36V

Yoku YK3613 36Vyoku accufiets accu 36v36 volt accu36 volt accu fiets36v accu

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Een Yoku fietsaccu revisie biedt een voordelige oplossing wanneer de accu niet meer functioneert. Door het vernieuwen van de accucellen kunnen oude en versleten fietsaccu's weer tot ongekende prestaties worden gebracht en verloren gegane accucapaciteit worden hersteld. Capaciteitsverlies, vaak veroorzaakt door normale slijtage van de accucellen, kan met het vernieuwen van de batterijen effectief en kostenefficiënt worden verholpen. Daarnaast worden eventuele defecten in de regelelektronica of acculader vóór de revisie ontdekt en opgelost, waardoor het vervangen van de accucellen vaak kan worden vermeden, wat zorgt voor extra kostenbesparing. Met een Yoku batterij revisie kunt u ook de capaciteit en actieradius van de fietsaccu naar wens aanpassen, waardoor u een aanzienlijk langere afstand kunt fietsen. Het revisieproces omvat een grondige meting, diagnose en test van de accu, waarbij alle belangrijke parameters worden gecontroleerd en geoptimaliseerd. Over het algemeen staat de Yoku fietsaccu bekend als betrouwbaar, maar er kunnen problemen optreden, zoals afname van trapondersteuning en vermogensverlies. Onze revisiediensten zijn gericht op het verhelpen van deze problemen, zodat u weer volop kunt genieten van uw elektrische fietservaring.

Specificaties

Geschikt voor

Fongers, Leader fox, Matrabike, Vogue, van Cranenbroek

Nominale spanning accu

36 V

Onderdeel nummer

Induktora

Fabrikant code

13Ah - WB3613ZEOR6 14,5Ah - WB3615ZEOR2 17Ah - WB3617ZEOR1

Originele capaciteit

13 Ah

Productnaam

YK3613

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-yk-3613-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart / Zilver

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Geïntegreerd achterlicht

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku YK3613 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku YK3613 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku YK3613 36V

In het geval dat de Yoku fietsaccu niet meer functioneert is een Yoku fietsaccu revisie de voordelige oplossing van de problematiek. De batterij revisie is er op gericht om verloren gegane accucapaciteit te herstellen. Oude en versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot ongekende prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de accucellen, en is het vernieuwen van de batterijen de beste, duurzaamste, én voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteitverlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Yoku YK3613 36V: Actieradius na Yoku fietsaccu revisie

Wanneer u kiest voor Yoku batterij revisie, heeft u zelf de controle over de gewenste capaciteit. Na de revisie zal, met behoud van de oorspronkelijke fietsaccu-specificaties, de actieradius van uw Yoku fietsaccu weer op het niveau van een nieuwe accu zijn. Bovendien biedt onze Yoku accu revisie de mogelijkheid om de capaciteit van de fietsaccu uit te breiden, wat resulteert in een evenredige toename van de actieradius. Een verdubbeling van de accucapaciteit betekent een verdubbeling van de te fietsen afstand.

Yoku YK3613 36V: Onze revisieprocedure

Wanneer uw Yoku fietsaccu onze werkplaats bereikt, wordt deze uitvoerig getest om de bron van eventuele problemen op te sporen. Onze diagnose richt zich op het identificeren en verhelpen van zowel symptomen als de onderliggende oorzaak ervan. Prestatieverlies kan namelijk verschillende oorzaken hebben, zoals een defecte acculader, fietselektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak een combinatie van oorzaak en gevolg. Voordat we uw gereviseerde accu retourneren, wordt deze opnieuw opgeladen en ontladen terwijl we alle belangrijke accuparameters nauwkeurig meten met speciale meet- en testapparatuur. Pas nadat al deze tests de hoge kwaliteit van de revisie hebben bevestigd, wordt uw gereviseerde accu verzendklaar gemaakt.