Yoku

Yoku vogue 36V

Yoku Vogue accu 36V Revisieyoku accuYoku accu 36VYoku Vogue accu 36VYoku Vogue accuYoku vogue 36V

Type

Kies je capaciteit

Omschrijving

Een Vogue fietsaccu revisie biedt een betaalbare oplossing wanneer de accu niet meer naar behoren functioneert. Versleten accucellen kunnen worden vernieuwd, wat vaak het capaciteitsverlies oplost. Als er echter problemen zijn met de regelelektronica of acculader, kunnen deze ook worden opgelost zonder de accucellen te vervangen, wat kosten bespaart. Na de revisie bereikt de accu weer de oorspronkelijke staat, en het is mogelijk om de capaciteit en daarmee de actieradius te vergroten. Het revisieproces omvat grondige tests, diagnose en metingen, en er wordt 2 jaar garantie gegeven op de werkzaamheden en materialen. De service omvat ook gratis verzending, diagnostisch onderzoek en preventie van eventuele verborgen gebreken.

Specificaties

Geschikt voor

Fongers, Matrabike, Sundvall, Vogue, van Cranenbroek

Typenummer

YK3610ZELR / YK3610ZFFR

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

10 Ah

Productnaam

vogue

Merk

Yoku

KWS product code

acc-yok-vog-acc-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Grijs / Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

DC plug

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Beschikbare capaciteiten

10 Ah, 13.4 Ah

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting
Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Hoe werkt revisie of reparatie van mijn Yoku vogue 36V?

Zoek en bestel jouw accu in de webshop

Je kan jouw Yoku vogue 36V in de webshop vinden op basis van de merknaam of het modelnummer op de accu.

Stuur jouw accu gratis op of laat hem kosteloos ophalen.

Na je bestelling ontvang je een e-mail met verzendinstructies.

Wij reviseren of repareren je Yoku accu.

We reviseren of repareren je accu en houden je op de hoogte van de voortgang.

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Yoku vogue 36V

Als je Vogue accu niet meer naar behoren functioneert is een Vogue fiets accu revisie de goedkopere oplossing van de problematiek. De Yoku batterij revisie is dé methode om oorzaak en gevolg van een minder presterende fiets accu op te lossen. Versleten fietsaccu’s kunnen bijna altijd weer tot de originele prestaties gebracht worden met het vernieuwen van de accucellen. Vaak is capaciteitsverlies een gevolg van normale slijtage van de batterijen, en is het vernieuwen van de cellen de beste, duurzaamste, en voordeligste remedie. Soms echter kan capaciteit verlies veroorzaakt worden door defecten in de regelelektronica of acculader. Deze problemen worden door ons vóór de revisie ontdekt en opgelost. Daardoor kan het vernieuwen van de accucellen vaak achterwege blijven waardoor veel kosten worden bespaard.

Actieradius van een Vogue YK3610 batterij revisie

Afhankelijk van de gekozen capaciteit kunt u kiezen welke actieradius u wil fietsen. Nadat de accu revisie is volbracht zal bij identiek gebleven fietsaccu specificaties, de actieradius van de Vogue fietsaccu het niveau bereiken van de accu in originele staat. Aangezien de Vogue accu revisie de mogelijkheid biedt om de batterij capaciteit uit te laten breiden, zal dit de actieradius van de fietsaccu dienovereenkomstig evenredig doen toenemen. Een verdubbeling van de accucapaciteit resulteert in een verdubbeling van de actieradius.

Werkwijze van een Vogue accu revisie

Is de Vogue of Yoku fietsaccu eenmaal in onze werkplaats aangekomen, wordt hij uitgebreid getest met de bedoeling, de bron van het mankement op te sporen. Onze diagnose is er op gericht dat symptomen en de oorzaak van het symptoom te verhelpen. Accuprestaties die afnemen kunnen immers worden veroorzaakt door een defecte acculader, elektronica, of de regelelektronica in de accu. Normale slijtage is vaak oorzaak en gevolg in één. Nadat alle werkzaamheden zijn afgerond, maar voordat we een geheel gereviseerde accu terug sturen, wordt deze nog eenmaal geladen en ontladen terwijl alle belangrijke parameters van de accu tegelijkertijd met speciale meet- en testapparatuur worden gemeten. Pas nadat alle resultaten van de onderzoeken de hoge kwaliteit van de revisie heeft bevestigd, wordt de gereviseerde fietsaccu verzendklaar gemaakt.

Kwaliteit van een Vogue of Yoku YK3610 accu revisie

Kwaliteit staat bij ons voorop, hierom verlenen wij graag twee jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen. En ook na deze twee jaar staan wij graag voor u paraat als er complicaties zijn, of vragen rijzen. Wij helpen onze klanten graag verder. Onze fiets accu revisie is erop gericht om jou als klant een duurzame en voordelige oplossing te bieden bij versleten en defecte E-Bike accu’s. Ook is er de mogelijkheid om uw Vogue of Yoku accu te reviseren naar een hogere capaciteit. Onze service begint al bij de voor u gratis verzending van de fietsaccu met inbegrip van de acculader. Daarnaast kan het diagnostisch onderzoek van de batterij verborgen gebreken onthullen en daardoor eventuele problemen aan de net gereviseerde fietsaccu voorkomen.