Facebook Pixel

Nakijken

Connector verbrand, versleten of de behuizing van uw fietsaccu defect? Laat een reparatie uitvoeren aan de fietsaccu voor uw e-bike en een nieuwe accu is niet nodig! In veel gevallen is een fietsaccu waardeloos geworden door een kleine storing. Dit kunnen wij verhelpen. Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket. Tijdens een reparatie vervangen wij alleen een connector, BMS (battery management system) of behuizing. De kosten zijn lager dan bij een nieuwe accu of revisie en u kunt snel weer op pad met uw e-bike. Uw E-bike accu na laten kijken? Zie hieronder hoe dat wij dat doen.

Hoe gaat nakijken in zijn werk?

  • 1 Stuur de accu, de bijbehorende lader en de probleemomschrijving naar ons op.
  • 2 Wij kijken de accu zorgvuldig na op problemen en defecten.
  • 3 Wij nemen contact met je op en geven je een passend advies.

Mijn accu na laten kijken

DSC_0158

Onderzoekskosten

Voor het volledig laten testen en onderzoeken van uw accu en lader worden er standaard onderzoekskosten van € 75,00 gehanteerd. Indien u ingaat op een voorstel van reparatie, revisie of vervangend product worden de onderzoekskosten kwijtgescholden en betaalt u enkel de kosten die tijdens het voorstel besproken zijn.

No cure, no pay 

Wanneer wij uw accu niet kunnen repareren, reviseren of een aanbod kunnen doen voor een vervangend product zullen wij uw bestelling annuleren en kosteloos retour zenden. Dit kan voorkomen door bijvoorbeeld de extreme schaarste aan onderdelen of wanneer de reparatie niet valt binnen onze expertise. In dat geval hanteren wij een "no cure, no pay" beleid. Er worden dan geen onderzoekskosten in rekening gebracht. 

Is de accu opgenomen in onze lijst "niet te repareren/reviseren accu’s" zullen er kosten in rekening gebracht worden. Hieronder leest u meer...

Niet te reviseren en repareren accu’s

In deze lijst hebben wij accu’s opgenomen waarbij een revisie of reparatie niet mogelijk is, ook kunt u hierbij de aanvullende informatie teruglezen. Wanneer u een accu stuurt die in deze lijst opgenomen is zijn wij genoodzaakt om € 25,00 in rekening te brengen voor de verzending en administratiekosten die hieraan verbonden zijn.

Niet te reviseren en repareren accu's

Garantie

Heeft u een accu die u voor een garantiebeoordeling wil insturen? Neem dan altijd eerst contact met ons op. U ontvangt van ons de instructies om uw accu te retourneren.

Veelgestelde vragen over reparatie

Onze doorlooptijd bedraagt 10 tot 15 werkdagen. De doorlooptijd gaat in zodra de accu bij ons is gearriveerd. Het kan wel eens voorkomen dat een speciaal geval langer nodig heeft door bijvoorbeeld het wachten op onderdelen of reactie vanuit de klant. Maar het kan dus ook wel eens voorkomen dat een accu binnen de verwachte looptijd klaar is.

U zoekt uw accu in de winkel. We zijn druk bezig om de lijst met accu’s compleet te maken, mocht uw accu er niet tussen staan dan verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Zo kijken we samen even of we de juiste accu kunnen vinden.

De levensduur van een E-bike accu? Dat is een veelgehoorde vraag. Een fietsaccu gaat achteruit door het toenemende aantal herladingen. Gemiddeld 500 tot 600 cycli. Daarnaast slijt de lithium fietsaccu ook door leeftijd. Fietsaccu's met Lithium ion technologie gaan 5 tot 10 jaar mee. Daarna zijn fietsaccu's doorgaans versleten en toe aan vervanging of revisie.

Revisie betekent dat wij in uw huidige accu een nieuw accupakket plaatsen; de behuizing en elektronica blijven dus nog volledig intact. Wij vervangen het accupakket door nieuwe lithium ion cellen. Dit pakket wordt per klant op maat gemaakt.

Connector verbrand, versleten of de behuizing van uw fietsaccu defect? Door een reparatie uit te voeren aan uw fietsaccu voor uw E-bike is een nieuwe accu niet nodig!

In veel gevallen is een fietsaccu waardeloos geworden door een kleine storing. Dit kunnen wij verhelpen. Een reparatie is anders dan een revisie. Bij een revisie vervangen wij het gehele accupakket. Bij een reparatie vervangen wij alleen een connector, BMS (Battery management sytem) of connector. De kosten hiervoor zijn lager dan bij een nieuwe accu of revisie en u kunt snel weer op pad met uw E-bike.

Het woord Refurbished betekent gereviseerd. Het betreft een fietsaccu die al gereviseerd is en klaar ligt om verzonden te worden. U hoeft op deze manier niet uw eigen accu aan te bieden ter revisie, maar met een Refurbished accu draagt u toch bij aan een duurzame maatschapij.

De gereviseerde fietsaccu's zijn net zo goed als een nieuwe accu. De versleten onderdelen van de accu zijn vervangen door nieuwe onderdelen. Met standaard twee jaar garantie waar u op kunt vertrouwen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op voor een passend advies.

Telefoon

+31 (0) 485 78 25 65

E-mail

info@kwsseuren.nl

Chat

KWS Seuren

Menu sluiten
Copyright © 2013-heden Magento. Alle rechten voorbehouden.