Bosch

Bosch powerpack classic compatible 36V

Bosch compatible classic nieuwBosch compatible nieuwBosch compatible classicCompatible classic nieuwBosch classic nieuwBosch compatible classic 11,6Ah nieuw

Type

Accu type

Specificaties

Geschikt voor

Accel Group, Batavus, Bergamont, Cannondale, Centurion, Conway, Cube, Dutch ID, Ebike-Manufaktur, Falter Bikes, Gazelle, Gepida, Ghost, Haibike, Hercules, Kalkhoff, Koga, Ortler, Riese & Müller, Sinus E-Bikes, Sparta, Trek, Victoria, Winora, Zemo

Nominale spanning accu

36 V

Originele capaciteit

11.6 Ah

Productnaam

powerpack classic compatible

Merk

Bosch

KWS product code

acc-bos-pwp-cla-com-36v

Maximale spanning lader

42 V

Kleur

Zwart

Toepassing

Elektrische fiets

Laadaansluiting

Ovaal

Afmetingen

Niet bekend

Plug en play

Ja

Bevestiging

Bagagedrager

Aansluiting op fiets

Niet bekend

Type oplader aansluiting

standaard

Technologie

Lithium-ion

Heb je een vraag? Neem contact op

Bellen

Neem contact op met de klantenservice. Je kunt ons bereiken van maandag tot en met zaterdag.

+31 (0)485 782 565

E-mailen

Je ontvangt binnen enkele uren een antwoord op jouw vraag.

info@kwsseuren.nl

Whatsapp

We reageren zo snel mogelijk op je bericht op werkdagen tussen 10:00 en 17:00.

+31 (0) 6 36 40 05 73

Dit zeggen onze klanten

Accu's worden goed gereviseerd en gekeken wat er nog mogelijk is. De accu van mijn rolstoel doet het echt super lang! Ben ik heel blij mee; kan er veel kilometers mee rijden.Soms ben je de accu wel wat langer kwijt; heb nu van alles een tweede exemplaar daarom.Astrid Oomens
Afspraken, vervoer enz. keurig geregeld !Marius de Graaff
Levering snel en perfectJan van Maanen
Zoals eerdere ervaringen, weer prima verzorgd!Fred Bendijk
Direct antwoord op emails. Zeer duidelijke instructies voor opsturen accu.Martine von Stein

Bosch PowerPack Classic Compatible 36V: Vertrouw op Nieuwe Kracht voor je E-Bike

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en krachtige accu voor je E-Bike, is de Bosch PowerPack Classic Compatible 36V de ideale keuze. Bij KWS Seuren begrijpen we het belang van een hoogwaardige accu voor je elektrische fiets, en daarom bieden we deze compatibele Bosch PowerPack aan om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Hoogwaardige Prestaties

De Bosch PowerPack Classic Compatible 36V is ontworpen om je E-Bike van nieuwe energie te voorzien. Met een betrouwbaar vermogen van 36V kun je rekenen op consistente en krachtige prestaties, of je nu lange afstanden aflegt of de heuvels beklimt.

Duurzaam en Betrouwbaar

Bij KWS Seuren hechten we veel waarde aan duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarom leveren we alleen nieuwe Bosch PowerPack Classic Compatible 36V accu's, zodat je zeker kunt zijn van de kwaliteit en levensduur van je accu. Deze accu is gebouwd om bestand te zijn tegen de eisen van dagelijkse ritten en avontuurlijke tochten.

Verbeter je Fietservaring

Met de Bosch PowerPack Classic Compatible 36V kun je genieten van langere ritten en meer kracht op de momenten dat je het nodig hebt. Deze accu is compatibel met verschillende E-Bike modellen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de accu te kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Kies voor de Bosch PowerPack Classic Compatible 36V van KWS Seuren en ervaar de voordelen van betrouwbare prestaties en duurzaamheid voor je elektrische fiets. Ga op avontuur en verken nieuwe routes met een accu waarop je kunt vertrouwen.